6 Aralık 2023 Çarşamba

Basın Bildirisi – Mükemmel yılbaşı hediyelerinizi Philips Monitörlerinin Gaming ve Home Ofis için Hediye Kılavuzundan seçin


Mükemmel yılbaşı hediyelerinizi Philips Monitörlerinin

Gaming ve Home Ofis için Hediye Kılavuzundan seçin

Amsterdam, 6 Aralık 2023 – Yılbaşı sezonuna yaklaşırken lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, mükemmel armağanı bulmanıza kesinlikle yardımcı olacak bir kılavuz hazırladı. MMD ister evde ister ofiste olsun, her çalışma ortamını şık bir hale getirecek şekilde tasarlanmış, geniş bir yelpazede yer alan yüksek kaliteli monitörlere inovasyonun ve üst düzey deneyimin ışıltısını katmaya kararlı. Bu kılavuzun amacı, her Philips Monitörü kullanıcısının her gün ve her an sıradışı oyunculuğun ve home ofis deneyiminin keyfini çıkarması. Burada tatil mevsimini daha da özel kılmak için gereken her şeyi bulacaksınız - hem de sadece en iyisini ve her bütçeye uygun olanını.
 


 

Evnia ile en büyüleyici oyun deneyimi
İsteyen herkes gamer olabilir ve adından da anlaşılacağı gibi Evnia herkes için oyun keyfini destekliyor. Evnia monitörleri tepki verebilir bir gaming deneyimi için yüksek yenileme hızlarının ve düşük girdi gecikmesinin güç merkezi, üstelik büyüleyici görüntüler için sürükleyici ekran teknolojileri ile bir araya getirildi. Evnia ile, tatil günlerinde oynamak istediğiniz oyun ne olursa olsun, akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi her zaman garantili.

 

Küçük ölçülü, hızlı ve tepki verebilir bir monitör arayanlar Philips Evnia 25M2N3200W modelinin, beklentilerine kusursuz biçimde uyduğunu görecekler. Model, titreşim ve hayalet görüntü olmadan, net, doğru görüntüler sunan, ultra akıcı oyun sekansları için 240 Hz ultra hızlı yenileme hızına ve 0.5 ms MPRT'ye sahip, 24.5 inçlik, Full HD bir Fast VA ekran. Eğer daha da hızlı bir ekran isterseniz de Philips Evnia 25M2N5200P bu isteğinizi karşılar: Akıcı, hıphızlı bir oyun deneyimi için 280 Hz ultra hızlı bir yenileme oranı ve optimal renk, parlaklık ve kontrast için SmartImage HDR modları olan, 24.5 inçlik bir Full HD IPS paneli.

 

Kavisli ekran tutkunları, gözün doğal kavisini yansıtan bir ekran ile sürükleyicilik ararlar. İşte Philips Evnia 27M2C5500W AMD FreeSync™ Premium Pro teknolojisi, yıldırım hızında 240 Hz yenileme oranı, düşük girdi gecikmesi ve 0.5 ms MPRT'li 1 ms GtG hızlı tepki süreleri ile donatılmış, 1000R 27 inçlik Quad HD kavisli bir gaming monitörü. Bu model, en hızlı, en pürüzsüz deneyimi sunuyor ve tüm yoğun, sürükleyici, aksiyon odaklı oyunlar için ideal tercih. Benzer olarak, Philips Evnia 32M2C5500W modeli de, Quad HD çözünürlüğe, 240 Hz yenileme hızına ve 0.5 ms MPRT tepki süresine sahip hızlı VA paneli ile sizi aksiyonun tam ortasına alıp götürecek, piyasaya yeni çıkan, 1000R 31.5 inçlik kavisli bir ekran. Keskin görüntülerden oluşan akıcı sekanslarda ve yüksek hızlardaki gerçekçi performansta sayısız macera yaşanıyor. Daha büyük rahatlık ve esneklik için ise, bu modelde USB-hub bağlantısı da bulunuyor.

 

Bir başka harika oyun çözümü ise hayalet görüntü içermeyen, hızlı tepki verebilen monitörleri mümkün kılan OLED panelleri.  Bu panel teknolojisinde, daha hızlı tepki süresi ve daha düşük girdi gecikmesi var.  OLED ayrıca daha derin siyahlara sahip, benzersiz şekilde capcanlı görseller de üretiyor. Philips Evnia 34M2C8600 modeli, USB-C port, KVM anahtarı ve VESA Sertifikalı ClearMR 9000, 0.03 ms GtG tepki süresi, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ ve daha fazlası gibi kullanıcıların gelmiş geçmiş en sürükleyici oynanabilirlik için gereksinim duydukları bütün özelliklere sahip, güzel şekilde tasarlanmış, kavisli, 34 inçlik bir QD OLED monitörü. Philips Evnia 49M2C8900 modeli ise bütün oyun türleri için uygun ve hem ölçüsü hem de özellikleri ile sizi de şüphesiz etkileyecek. Modelde iyi görseller için bir QD OLED ekran, hızlı ve net gaming için 240 Hz yenileme hızı, 0.03 ms GtG tepki süresi ve bulanıklık içermeyen gaming için VESA ClearMR 13000 sertifikasyonu bulunuyor. 30 W çıktılı DTS Sound ve özel Ambiglow özelliğini destekleyen dahili hoparlörler sayesinde muhteşem bir ses ve doğru ambiyans sağlanmış oluyor. Bu Philips monitörleri, aynı yükseklikteki parlaklıkta yer alan geleneksel monitörler ile karşılaştırıldığında anlamlı bir görsel deneyim için daha derin siyahlara sahip, nefes kesici derecede doğru gölge ayrıntıları sunan VESA DisplayHDR™ True Black 400 sertifikasına sahip. 

 

Home ofis için işbirliği, konfor ve konektivite
Home ofis ve profesyonel çözümlerin hepsi, yılın her günü konfor, konektivite, esneklik ve kolaylık göz önünde bulundurularak tasarlanıyor. İşte bu yüzden Philips Monitör portföyü, rahat izleme için (bilgisayar kullanıcılarının %50'si ya da daha fazlası için dijital kaynaklı göz yorgunluğu gerçek bir sorun olarak ortaya konuyor1) geniş bir yelpazede yer alan adaptif teknolojilere, üretkenlik için ultra net çözünürlüklere ve en zorlu ve karmaşık masalar için bile, aralarında docking çözümlerinin ve daisy chain (papatya zinciri) teknolojisinin de bulunduğu sayısız bağlantı seçeneğine sahip.

 

Philips 27E1N5600HE modeli, uzaktan çalışmanın ve internet temelli etkinlik ve aktivitelerin, sosyal medyanın ve online eğlencenin yükselişine yanıt olarak tüm yaş gruplarından gelen kullanıcıların gereksinimlerini karşılıyor. QHD çözünürlüğe, kolay ve güvenli bir işbirliği için gürültü giderici mikrofonlu, entegre 5MP Windows HelloTM web kamerasına sahip 27 inçlik bir IPS paneli var ve zahmetsiz, tek kablolu bağlantı için USB Type-C teknolojisi bulunuyor.

 

Öte yandan en yüksek beklentili 3D grafik ya da fotoğraf profesyonelleri için ise, Philips 34B1U5600CH her görevi kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış, kavisli 34 inçlik QHD VA paneli üzerinde parlak, canlı görüntüler ve görüntü kalitesi sunuyor. USB-C, MultiClient Integrated KVM anahtarı ve DP çıkışı sayesinde konektivite ve çoklu görev yürütme öncelikli hale getiriliyor. İster yerinde ister uzaktan olsun, işbirliği, dahili 5MP Windows HelloTM web kamerası, gürültü önleyici mikrofon ve hoparlörler gibi özellikler sayesinde daha kolay hale getiriliyor. Benzer bir şekilde, Philips 40B1U5601H ve 40B1U5600 modelleri de USB-C teknolojisinin kolay bağlantısını, DisplayHDR 400'lü (Philips 40B1U5600 durumunda) UltraWide QHD çözünürlüğün harika görüntü kalitesini, MultiClient Integrated KVM'nin rahatlığını ve hatta bir de kulaklık askısı sunarak bu modellerin geniş bir ekran ölçüsü ve kusursuz çözünürlüğe gereksinim duyan dinamik profesyoneller için ideal bir çözüm olmalarını sağlıyor. Ayrıca Philips 40B1U5601H dahili bir Windows HelloTM 5MP web kamerası ve gürültü giderici bir mikrofon da sunuyor.

 

Philips 27B1U7903 güvenli, tek kablolu kenetleme ile olağanüstü bir görüntü performansını, parçalarında ve ambalajlanmasında sürdürülebilir malzemeleri ve şık bir tasarımı birleştiriyor. 27 inçlik bu 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 monitörü, profesyonellerin yeni üretkenlik düzeylerine ulaşmalarını sağlayacak, yüksek performans özellikleri ile dolu ve ayrıca VESA DisplayHDR™ 1400 sertifikasına sahip. Üstelik ultra gerçekçi efektler için daha önce görülmemiş ayrıntıları ve nüansları da ortaya çıkaran daha geniş bir renk gamı (1.07B renk) sunuyor. Philips 40B1U6903CH modeli yalnızca hızlı, çok işlevli Thunderbolt™ 4 kenetleme çözümü ile değil, aynı zamanda geniş, 39.7 inçlik bir ekran (100.9 cm diyag.), 5K2K (5120 x 2160) çözünürlük, entegre bir 5MP Windows HelloTM web kamerası ve gürültü gideren bir mikrofon ile de donatıldı.

 

Philips Monitörleri portföyü evden çalışan finans profesyonellerine özel de iki büyük çözüm sunuyor. İlk model Philips 45B1U6900CH iki masa üstünü ve bir web kamerasını tek bir kurulumda birleştiriyor. Bu monitör, 5120 x 1440 çözünürlüklü, geniş, 44.5 inçlik (113 cm diyagonal) ekran ile ve bir 5MP web kamerası, RJ45'e sahip USB-C kenetleme, 32:9 SuperWide bir ekran ve 178/178 derecelik görüntüleme açılarına sahip 1500R kavis gibi profesyonellerin çoklu görev yürütmelerine yardımcı olması için tasarlanan pek çok başka özellik ile donatıldı. İkinci model Philips 49B2U5900CH ise 48.8 inçlik (124 cm) kavisli SuperWide bir (32:9) ekrana sahip. Bu model, web kamerasının üzerinde yer alan ve Microsoft Teams statüleri ile eş zamanlanarak iş arkadaşlarının diğerlerinin bir görüşmede olup olmadığını anlamalarını sağlayan Busylight gibi işbirliği için kullanılabilecek yeni, inovatif özelikler sunuyor. İşte bu ve Philips 49B2U5900CH'nin RJ45 portlu USB-C docking çözümü ve TÜV Rheinland Eyesafe sertifikasyonu, bu monitörün evinden çalışanlar ve çalışma günlerini kolaylaştırmak için işbirliğine oldukça yatkın bir ürün arayanlar için ideal bir seçim olmasını sağlıyor.

 

Vakti yollarda geçen profesyonellerin ihtiyaçları en benzersiz olan ihtiyaçlar olabilir. Bu kişiler, sıklıkla mobil çalışma ortamlarını daha ergonomik ve rahat kılmak için taşınabilir bir monitöre gereksinim duyarlar. Hafif ve portatif tasarımı sayesinde, ödüllü Philips 16B1P3302D modeli, 15.6 inçlik (39.6 cm diyagonal) ekran ölçüsü ile bir evrak çantasına ya da sırt çantasına sığabilir. Bu portatif monitörde yanda iki adet USB-C portu bulunuyor ve iki USB-C kablosu takılarak monitöre güç temini sağlanabiliyor ya da ekranı iş amaçlı sunumlarda genişletmek için eş zamanlı olarak kullanılabilir. Ayrıca home ofis için, en küçüğünden bile olsa, ek bir portatif ekranın gücünü asla küçümsemeyin.
 
Bütün bunlara ek olarak, Philips SPT6607B ve SPT6407B, üretken günleriniz için tasarlanmış iki klavye ve fare birleşimi de var. Kablosuz 2.4 GHz and Bluetooth bağlantıları sayesinde üç cihazı bağlayabilirsiniz, ayrıca Mac kullanıyorsanız da rahat. MacOS, iOS ve Windows ile uyumlu düzenlemeler arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

 

Bu yılbaşında, Philips Monitörlerinin hem home ofisinizin hem de gaming alanınızın yılbaşı perileri olmalarına izin verin. İzin verin de, iş ve oyun alanlarınızı dönüştürmek ve iş yükünüzün bir kar tanesi kadar hafif olmasını sağlayarak oyunlarınız görsel ihtişamla dolsun diye size rahatlığın, netliğin ve konektivitenin büyüsünü sunsunlar.

https://www.philips.com.tr/c-e/so/monitoerler/philips-monitors-happy-holidays-2023

 Philips Evnia 25M2N3200W      239 USD
 Philips Evnia 25M2N5200P      320 USD
 Philips Evnia 27M2C5500W      469 USD
 Philips Evnia 32M2C5500W      549 USD
 Philips Evnia 34M2C8600      1149 USD
 Philips Evnia 49M2C8900      1300 USD
 Philips 27E1N5600HE      349 USD
 Philips 34B1U5600CH      879 USD
 Philips 40B1U5601H      869 USD
 Philips 40B1U5600      779 USD
 Philips 27B1U7903      1399 USD
 Philips 40B1U6903CH      2079 USD
 Philips 45B1U6900CH      1199 USD
 Philips 49B2U5900CH      1390 USD
 Philips 16B1P3302D      299 USD  

 Philips SPT6607B     1290 TL 
 Philips SPT6407B     1190 TL

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler

 

Philips Evnia hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.evnia.philips/tr-tr


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1uiFI7jCzy0yD8fHc7mi63JcYHNGouCGX?usp=sharing


 1 "Dijital kaynaklı göz yorgunluğu: prevalans, ölçüm ve iyileştirme" - link

Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta: AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta: Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

Daha fazla bilgi edinmek için Philips monitörleri resmi websitesini ziyaret edebilir ya da Facebook'ta takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder