10 Mart 2012 Cumartesi

TTNET Müzik Kullanıcıları Şubatta En Çok Halil Sezai İle ABD'li LMFAO'yu dinledi

Milyonlarca şarkıyı ücretsiz ve yasal olarak dinleme imkanı sunan TTNET Müzik, şubat ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkıları belirledi. Yerli listede, Halil Sezai “İsyan” ile zirvede yer alırken, yeni albümü ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Göksel, “Acıyor” adlı parçası ile ikinci sıraya yerleşti. Yabancı listede ise Amerikalı elektro pop ikilisi LMFAO “Sexy And I Know It” isimli şarkısı ile zirvede yer aldı.
Kullanıcılarına ücretsiz şarkı dinleme imkanının yanı sıra, mp3 formatında yüksek kalitede şarkı indirme imkanı da sunan TTNET Müzik, şubat ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkıyı belirledi. Şubat ayında yerli listede, son dönemin fenomen ismi Halil Sezai “İsyan” isimli şarkısı ile TTNET Müzik’te en çok dinlenen isim oldu. Zirveyi zorlayan isimlerden biri de ikinci sırada “Acıyor” isimli son hit şarkısı ile Göksel olurken, Can Bonomo Eurovision şarkısı “Love Me Back” ile üçüncü sırada yerini aldı.
Kullanıcıların TTNET Müzik’teki tercihlerine göre, şubat ayında en çok “pop müzik” dinlenildi. Halil Sezai’nin 4, Can Bonomo’nun ise 3’er şarkıyla ilk 20 şarkının içinde yer alması dikkat çekti.
Yabancı listede ise Amerikalı elektro pop grubu LMFAO “Sexy And I Know It” isimli şarkısı ile zirveye yerleşirken Rihanna “You Da One” isimli şarkısı ile ikinci sırada yer buldu. Kariyerine verdiği kısa bir aradan sonra yeni albümü ile müzik piyasasına güçlü bir şekilde dönen Jennifer Lopez ise “On The Floor” ile üçüncü sırada yer aldı.
TTNET’in dijital müzik platformu olan TTNET Müzik’te müzikseverler dinledikleri şarkının sözlerine de ulaşabiliyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder