10 Mart 2012 Cumartesi

Pratiklik İsteyenler İçin Nokia J Kulaklık

Nokia’nın yeni ve iddialı aksesuarlarından Nokia J kulaklık ödüllü tasarımı ve kolay kullanım özelliğiyle oldukça üst düzey bir deneyim sunuyor. Metalik gri rengi kullanıcılarına sunduğu üstün teknolojiyi yansıtıyor. Nokia J, kablosuz Bluetooth teknolojisi sunan tüm cihazlarla istediğiniz her yerde her zaman kullanılabilir.

Anında kullanıma hazır
Anında kullanıma hazır olan Nokia J kulaklığı elinize alır almaz hemen konuşmaya başlamak mümkün. Kulaklığı yuvasından çıkardığınızda otomatik olarak açılıyor ve bağlantı kuruluyor. Kullanım kolaylığı açısından bütün telefonlara uyumlu tasarlanan Nokia J, 5 saate kadar konuşma süresiyle aralıksız sohbete olanak tanırken bekleme süresi yuvasında durduğu sürece üç ay.

Üstün akustik
Nokia J gürültü izolasyonlu kulak içi tasarımıyla üst düzey ses kalitesi sunuyor. Ortamın gürültü seviyesine göre otomatik ayarlanan ses seviyesi ve Dijital Sinyal İşlemci (DSP) gürültü giderici teknolojisiyle Nokia J, hiç olmadığı kadar net telefon görüşmeleri yapmayı sağlıyor.

Ödüllü tasarım
Üst düzey malzemeden üretilen bu inovatif ve şık kulaklık, üstün tasarımı ile red dot Tasarım Ödülü 2011, iF Ürün Tasarım Ödülü 2011 ve International CES Yenilik, Tasarım ve Mühendislik Ödülleri Onur Ödülü 2011 gibi pek çok ödül aldı. Etkileyici eğimli tasarımı ve paslanmaz çelik yüzeyi, dünya klasmanındaki kulak içi tasarımı ve değiştirilebilir kulaklık uçları ile çok daha rahat ve kolay kullanım imkanı sunuyor. Akıllı klipsi ile her zaman emniyette ve erişmesi kolay.

Yenilikçi teknoloji
Bluetooth ile eşleşme, batarya ve bağlantı durumunu haber veren sesli uyarı sistemi, kullanıcıların asla yarı yolda kalmamasını sağlıyor. Aynı anda iki cihaza birden bağlanmak için gelişmiş çok katlı nokta özelliği ve ortamdaki ses seviyesine uyum sağlayan otomatik ses seviyesi kontrolü de öne çıkan özellikler arasında.

Nokia J Kulaklığın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 249.90 TL.

0 yorum:

Yorum Gönder