30 Kasım 2023 Perşembe

Basın Bildirisi - Doğruluk, performans ve kusursuzluk için İkiz Devler: AGON by AOC, 144 Hz/180 Hz ve HDR’ye sahip, iki ultra geniş gaming monitörü ile karşınızda: CU34G2XE/BK & CU34G2XP/BK


Doğruluk, performans ve kusursuzluk için İkiz Devler
AGON by AOC, 144 Hz/180 Hz ve HDR'ye sahip, iki ultra geniş gaming monitörü ile karşınızda: CU34G2XE/BK & CU34G2XP/BK


Amsterdam, 30 Kasım 2023 – Dünyanın önde gelen gaming monitörü1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, ultra geniş tutkunları için 34 inçlik (86 cm) iki yeni oyun monitörünü gururla sunar: AOC GAMING CU34G2XE/BK ve daha hızlı, gelişmiş özellikli kardeşi CU34G2XP/BK. Bu monitörler bir yandan sürükleyici gaming'in sınırlarını zorlarken bir yandan da sıradışı bir değer sunmaları için özenle tasarlandı. Hem CU34G2XE/BK hem de CU34G2XP/BK bütçeye uygun mühendislik harikaları. Oyunculara yüksek performans rakamları ile panoramik bir gaming manzarası sunuyorlar.

Bu monitörlerin merkezinde ise WQHD çözünürlüklü (3440x1440, 21:9 görüntü oranıyla), gaming dünyasına daha önce eşi benzeri görülmemiş bir derinlik düzeyi sunan, 1500R kavisli bir VA paneli bulunuyor. CU34G2XE/BK 144 Hz yenileme hızı ve HDR10 desteği ile öne çıkarken, CU34G2XP/BK modeli ise 1 ms GtG'ye çıkan tepki süreleri ve DisplayHDR 400 desteği ile eşleşen, müthiş 180 Hz yenileme hızı ile sınırları zorluyor. Bütün bu özellikler oynanabilirliğin canlı olmasını sağlarken hareketin de etkileyici bir biçimde akıcı kalmasını garantiliyor.

    
AGON by AOC, çifte ultra geniş güç merkezi ile karşınızda

CU34G2XE/BK: Büyük ölçekte pürüzsüz gaming
Verdiği kesintisiz gaming sözünü tutan CU34G2XE/BK, WQHD (3440x1440) çözünürlüklü, oyun grafiğine hak ettiği değeri veren bir netliğe sahip, kavisli, 1500R bir VA paneli ile donatılmış olarak sunuluyor. Bu oyun monitörü etkileyici 144 Hz yenileme hızı ile akıcı oynanabilirliğe hazır. Ayrıca dikkat çeken bir özelliği de MBR (Motion Blur Reduction- Hareket Bulanıklığı Azaltma) işlevi sayesinde, bu monitör dikkate değer 1 ms'lik bir MPRT sunarak hayalet görüntünün tarih olmasını sağlıyor. CU34G2XE/BK modelini çekici kılan bir başka özelliği de HDR10'u desteklemesi, böylece HDR sinyali alabiliyor. Bu özellik, renklerin canlılığını daha da büyüterek oyuncuyu tam anlamıyla capcanlı görseller ile çevreliyor, böylece de gaming'i yeni bir gerçeklik düzeyine taşımış oluyor. Monitör, bir DisplayPort 1.4 ve bir HDMI 2.0 portu ile bağlantı seçenekleri sunuyor. CU34G2XE/BK modeli, hem işlevsellik hem de esneklik akılda tutularak tasarlandı. Model, eğme ayarı sunan ve böylece kullanıcıların mükemmel görüntüleme açısını bulmalarını sağlayan, basit ancak sağlam bir ayak ile sunuluyor. Bütün bunlara ek olarak, VESA 100 montajını destekleyerek, AOC'nin AM420B gibi monitör kollarını daha fazla esneklik için kullanma seçeneğini de sunuyor.

CU34G2XP/BK: Şovun yıldızı ilginin odağında
Oyun deneyiminde zirvede bir performansa can atan ve fazladan bir avantaja sahip olmak isteyenler için, CU34G2XP/BK kimin ilginin odağında olacağına karar veriyor. İyileştirilmiş 180 Hz yenileme hızı ile, daha da akıcı bir oyun deneyimi vaat ediyor. Piksel overdrive kapasitesi sayesinde, bu monitör 1 ms GtG'ye kadar çıkan tepki süreleri elde ederek, rekabetçi gaming için uygun hıza sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Ancak daha güçlü CU34G2XP/BK sadece hızdan ibaret değil, aynı zamanda tek oyunculu, hikâye odaklı oyunlarda ya da daha yavaş akan müsabakalarda derin kontrastları ve canlı görselleri garantileyen VESA DisplayHDR 400 sertifikasına da sahip. Böyle durumlarda CU34G2XP/BK diğerlerinden daha iyi bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca MBR modu üzerinden erişilebilen, sahip olduğu 1 ms MPRT de, düşük piksel sürekliliği sağlandığından modelin her bir milisaniyenin önemli olduğu rekabetçi gaming senaryoları için ideal olmasını sağlıyor. Tıpkı kardeşi gibi, bu model de etkileyici % 99 sRGB renk alanına sahip, bu nedenle de sadece gaming için değil, aynı zamanda da içerik üreticiler ya da gaming dışındaki görevler için de çok yönlü bir seçim. Bu model, çoklu kaynakları bağlamak için 2 adet DisplayPort 1.4 ve 2 adet HDMI 2.0 port ile ek bir bağlantı gücü de sunuyor. Ayrıca gaming'in ötesinde, ergonomik ayak (yükseklik, eğme ve sağa sola dönme ayarlarına sahip) yapılan faaliyet ne olursa olsun, onu ergonomik bir rüyaya dönüştürmeye hazır.

Ortak payda: Salt performansın ötesinde
Her iki model de yırtılmasız bir gaming macerası için Adaptive-Sync desteği ile gelirken, CU34G23XP/BK ise bunun üstüne AMD FreeSync Premium özelliğine de sahip. Oyuncular, her aksiyonun anında ekrana yansıdığı düşük girdi gecikmesini sevecekler. Her iki model de AOC'nin OSD'yi kontrol etmek için oluşturduğu G-Menu yazılımını destekleyerek kullanıcı deneyimini destekliyor. Flicker-Free (Titreşimsiz) teknolojisi, Low Blue Mode (Düşük Mavi Işık Modu) ve Shadow Control (Gölge Kontrolü) sayesinde, AOC kullanıcılara loş ışıklı gaming senaryolarında avantaj sağlarken bir yandan da onların gözlerini koruyor. Üstelik her iki model, Picture-in-Picture ve Picture-by-Picture modlarını da desteklediğinden iki kaynak eş zamanlı olarak gösterilebiliyor. 

144 Hz'lik AOC GAMING CU34G2XE/BK modeli, Ocak 2024'ten itibaren, KDV dahil 479 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.
180 Hz'lik kardeşi CU34G2XP/BK ise Ocak 2024'ten itibaren, KDV dahil 539 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/14XOGD6RdAQ0skOI7viTrfPy0zETSJt5k?usp=sharing

1  IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2023 Birinci Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Pedro Cruz
E-post: Pedro.Cruz@tpv-tech.com


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da  AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder