6 Aralık 2023 Çarşamba

Basın Bildirisi - AOC'nin En Yeni Gamer Hediye Kılavuzu’nu Açın

AOC'nin En Yeni Gamer Hediye Kılavuzu'nu Açın

Amsterdam, 6 Aralık 2023 – Gelin bu tatil döneminde, geniş bir yelpazede yer alan gaming kişilikleri için oluşturulmuş, pikselli bir yolculuğun keşfine çıkın. Rekabetçi tutkun, sürükleyici kaşif, stratejik beyin, keyif için oynayan sosyal gamer, hikâyenin peşine takılıp giden maceraperest ya da profesyonel espor oyuncusunun ideal teknoloji arkadaşını açığa çıkarın.

Sevdiğiniz kişinin gaming macerasını bir sonraki seviyeye geçirin ve bu kusursuzca hazırlanmış armağan ile tatil dönemini unutulmaz kılın! 

Rekabetçi tutkun
Çok oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası (Multiplayer Online Battle Arena- MOBA) ve Birinci Şahıs Nişancı (First-Person Shooter- FPS) yoğunluğunda başarılı olan oyuncular için, AOC GAMING 25G3ZM/BK tercih edilebilecek en iyi silah. Düşük girdi gecikmesine ve 240 Hz'lik yüksek yenileme hızına sahip bu monitör, akıcı ve yanıt verebilir oynanabilirlik ile rekabet avantajı sağlayarak oyunculara katıldıkları sanal muharebe ne olursa olsun üstünlük kazandırıyor.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 259 USD

AOC GAMING 25G3ZM/BK hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sürükleyici kaşif
Define avcıları AGON AG405UXC ile destansı maceralara yelken açabilirler ve geniş, açık dünya RPG'lerini (Rol Yapma Oyunları) keşfe çıkabilirler. Bu monitör, HDR desteği ile tamamlanan, etkileyici, 40 inçlik bir boyuttaki yüksek ultra geniş QHD çözünürlük ile (3440x1440) görsel bir şölen sunuyor. Model, nefes kesici manzaralarda sürükleyiciliği sağladığından her arayışı görsel açıdan büyüleyici bir yolculuğa dönüştürerek oyunları daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemenizi sağlıyor. 

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 830 USD

AGON AG405UXC modelini keşfedin.

Stratejik beyin
Komutanlar, AOC GAMING CU34G2X/BK ile ordularına önderlik edip krallıkları fethedebilirler. Gerçek Zamanlı Strateji (Real-Time Strategy- RTS) ve Sıraya Bağlı Strateji (Turn-Based Strategy- TBS) oyunları için mükemmel derecede uygun olan, ultra geniş görüntü oranı tam bir hakimiyet için gerekli olan stratejik genel bakışı sağlıyor. Geniş ekranda stratejilerin pürüzsüz şekilde bir bir açılmasına tanık olmak için her bir hareket, tam doğrulukla planlanabilir.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 459 USD

AOC GAMING CU34G2X/BK modeli ile fethetmeye hazır olun.

Hikâyenin peşine takılıp giden maceraperest
Gözüpek olanlar, kendilerini AOC GAMING CQ27G2S/BK ile tutsak eden hikâyelere ve görsel olarak büyüleyici maceralara kaptırabilirler. Hikâye odaklı oyunlar için hazırlanan bu monitör, yüksek bir kontrast oranına ve canlı bir renk reprodüksiyonuna sahip. Ayrıca kavisli tasarımı size içine alma hissini de artırıyor. HDR10 desteği ise iyileştirilmiş vurgular ve gölgeler sunuyor. Konudaki her bir beklenmedik gelişme ve duygusal an sinema kalitesinde deneyimleniyor ve oyunun anlatısı hayata taşınıyor.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 299 USD

AOC GAMING CQ27G2S/BK modelini keşfedin.

Keyif için oynayan sosyal oyuncu
Söz konusu olan arkadaşlarla daha rahat gaming seansları ise, o zaman AOC GAMING Q27G2S/EU ideal bir yol arkadaşı. Keyif için oynanan çok oyunculu oyunlar ve tek oyunculu müsabakalar için tasarlanan bu modelin rahat görüntüleme açıları ve renk doğruluğu sosyal bir gaming merkezi yaratıyor. IPS paneli ve geniş görüntüleme açıları ise herkesin, bir an bile kaçırmadan aksiyonda kalmasını sağlıyor. Optimal 27 inçlik ölçüsü, QHD çözünürlük ve 165 Hz yenileme hızı ile, bu monitör tam da bütçeye uygunluk, performans ve keskinliğin bir araya geldiği o en etkili noktada bulunuyor.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 349 USD

AOC GAMING Q27G2S/EU ile bir araya gelin.

Profesyonel espor oyuncusu
CS:GO ve League of Legends gibi espor müsabakalarında ihtişamı hedefleyenler için, AGON PRO AG276QZD nihai tercih. OLED teknolojisi sayesinde aşırı düşük tepki süresi, 240 Hz çok yüksek yenileme hızı, düşük girdi gecikmesi ve NVIDIA G-SYNC uygunluğu ile bu monitör, her bir hareketin tam bir doğruluk ile yerine getirilmesini sağlıyor. Espor performansınızı yükseltin ve en yüksek düzeyde yarışın.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 1399 USD

AGON PRO AG276QZD ile bir üst seviyeye çıkın.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1ubee0EnQd_iQkN7TKm_ISo-PV5QWcfq9?usp=sharing

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Pedro Cruz
E-post: Pedro.Cruz@tpv-tech.com


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da  AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder