18 Mart 2024 Pazartesi

Basın Bildirisi - AOC’nin destansı 44.5 inçlik OLED monitörü ile gaming gücünü açığa çıkarın: Rekabetçi kusursuzluk için anında yanıt verebilirlik, 240 Hz ve 800R kavis: AGON PRO AG456UCZD


AOC'nin destansı 44.5 inçlik OLED monitörü ile gaming gücünü açığa çıkarın
Rekabetçi kusursuzluk için anında yanıt verebilirlik, 240 Hz ve 800R kavis: AGON PRO AG456UCZD


Amsterdam, 18 Mart 2024 – Dünyanın önde gelen oyun monitörü1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, popüler AGON PRO serisine, bir başka üst düzey OLED modelini daha ekliyor. 44.5 inçlik (113 cm) gaming monitörü AGON PRO AG456UCZD sürükleyici ve akıcı bir oyun deneyimi sunması için tasarlandı. Bu OLED ekran, 800R kavisiyle, oyuncuları oyunlarının tam merkezine koyan, sarıp sarmalayan bir görsel deneyim sunuyor. Bu monitör ultra geniş (21:9) WQHD bir çözünürlük ile, rekabetçi oyunculuğun taleplerini karşılayacak, dikkat çekici 240 Hz yenileme hızı ile ve 0.03 ms GtG'ye çıkan yıldırım hızında tepki süreleri ile desteklenen, kristal netliğinde, panoramik görseller sunuyor.


AGON by AOC, 240 Hz yenileme hızına sahip, ultra geniş, yıldırım hızındaki OLED monitörü AGON PRO AG456UCZD ile karşınızda.

21:9 WQHD çözünürlüklü, kristal netliğinde sürükleyicilik
Ultra geniş AGON PRO AG456UCZD, oyunda kusursuzluk için tasarlandı. 4 taraftan da çerçevesiz tasarımı ile bu monitör, kullanıcıların ekrandaki maceraya tamamen odaklanmalarını sağlıyor. 21:9 görüntü oranı ve 3440x1440 WQHD çözünürlüğü geniş, sürükleyici bir gaming tuvali sunduğundan, mücadele kızıştığında anlamlı bir avantaj sağlamış oluyor. Bu format oyunculara panoramik bir görüntü sunarak onların oyunlarında daha fazla aksiyon görebilmelerini sağlıyor. Üstelik göze çarpan, 800R kavisi ile, monitör kullanıcıların çevresel görüşünü de dolduruyor.

Profesyonel simulasyon yarışçıları modele hayran kaldı
Keskin görseller, kullanıcıların savaş alanında ya da yarış pistinde önemli olan hiçbir detayı kaçırmamalarını sağlayarak onlara rekabet avantajı veriyor, bu da yoğun geçen gaming seansları için ideal. Derin 800R kavisi ve 44.5 inç ölçüsü ile elde ettiği yüksek sürükleyicilik faktörü sayesinde, bu monitör simulasyon ya da yarış donanımlarına kusursuz uygunlukta. Ayrıca, sıradışı derecede yanıt verebilir ve hızlı olan OLED paneli sayesinde, hızlı FPS ya da aksiyon müsabakaları için de aynı derecede yetkin.

Sponsorunun AGON by AOC olduğu, önde gelen simulasyon yarışı espor takımlarından G2 Esports, AG456UCZD modelinden şimdiden etkilenmişe benziyor. G2 Esports profesyonel simulasyon yarışçısı Isaac Price, "AGON PRO AG456UCZD o kadar sürükleyici bir monitör ki, artık oyunu bırakamıyorum," dedi.

OLED panelinin piksel başına düşen aydınlatması sayesinde, monitör göz alıcı görselleri, canlı renkler ve  muhteşem bir kontrast ile garantiliyor. Monitörün %100 sRGB ve %98.5 DCI-P3 (CIE 1976) olan geniş renk gamı kapsamı ise yalnızca gaming için değil, aynı zamanda doğru, capcanlı renklerin şart olduğu içerik üretimi ve streaming için de mükemmel. G2 Esports'daki sim-yarışı takımının üyesi Jakub Brzezinski de bu konuda aynı fikirde: "Ultra geniş olmasına rağmen, AGON PRO AG456UCZD çok net görseller ve büyüleyici renkler sunuyor. Capcanlı gerçek renkler, gözleri yormaması gereken, uzun süren bir gaming deneyimi için şart."

Pik parlaklığı küçük alanlarda etkileyici 1000 nit değerine kadar çıkabilir, böylece en karanlık sahnelerdeki ayrıntılar bile öne çıkar. Işık yansımasını önleyen bir işlem sayesinde, bu OLED monitörü parlak ortamlarda ve doğrudan güneş ışığında bile kusursuz görseller sunar. Sunduğu 1.07 milyar renk ve 10-bitlik renk derinliği ile, AGON PRO AG456UCZD oyunları hayata taşıyan, zengin ve doğru renkler sunar. Gaming'in ötesinde, dikkat çeken bu ultra geniş çözünürlük aynı zamanda çoklu görev yürütenlere günlük görevlerde eş zamanlı olarak çok sayıda pencere açmalarına imkan tanıyarak onlara bol bol alan sağlıyor ve video ve müzik düzenleme programlarının görev çubukları için de geniş bir alan bırakıyor.

Yıldırım hızında 240 Hz yenileme hızı ve 0.03 ms GtG tepki süresi
Nefes kesici 240 Hz yenileme hızı ve inanılmaz hızlı 0.03 ms GtG tepki süresi ile, AGON PRO AG456UCZD sıradışı bir gaming deneyimi taahhüt ediyor. G2 üyesi Nikodem Wisniewski bu konuda şu yorumda bulundu: "AGON PRO AG456UCZD modelinin yenileme hızı şaşırtıcı çabuklukta, bu da en iyi performans milisaniyeler ile ölçüldüğünde oyunu değiştiren büyük bir faktör."

Her kare pürüzsüz bir şekilde sunuluyor, bu da hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak yarış sırasında oyuncuların lehine oluyor. Düşük girdi gecikmesi kullanıcıların her zaman oynadıkları oyunların en iyisi olmalarını sağlıyor ve rekabetçi gaming senaryolarında attıkları her adımın fark yaratmasını sağlıyor. Bu monitör, NVIDIA G-SYNC ile uyumlu ve yırtılma olmayan bir oyun deneyimi için Adaptive-Sync'i destekliyor ve daha akıcı bir oynanabilirlik sağlıyor. AOC G-Menu entegrasyonu ve Flicker-Free ve Low Blue Mode gibi özellikler ise kullanıcı deneyimini tamamlıyor. Dahası, dahili OLED Bakım işlevleri ise kullanıcıların paneli en iyi şekilde korumalarını sağlıyor. 

Çok yönlülük için konektivite
AGON PRO AG456UCZD pek çok günlük uygulama için eşi benzeri olmayan bir çok yönlülük sunarak gaming uzmanlığını daha da ileriye taşıyor. İki DisplayPort 1.4, 4 portlu bir USB 3.2 hub, 90 W Güç Teminli bir USB-C portu ve pürüzsüz, çoklu cihaz kontrolü için bir KVM anahtarı içeren sağlam bir konektivite takımı sunan bu monitör, kullanıcılara geniş bir yelpazede yer alan cihazlara zahmetsizce bağlanma özgürlüğü veriyor. Böylece yalnızca hırslı oyuncular için değil, aynı zamanda da iş, multimedya tüketimi ve içerik üretimi arasında akıcı geçişler sunan bir monitör arayanlar için de en iyi tercih haline geliyor. Bu konektörler oyun konsolları, kişisel bilgisayarlar ve diğer cihazlar arasında zahmetsiz bir geçiş sağlıyor, böylece kullanıcılar kurulumlarının tam potansiyelinin keyfini çıkarabiliyorlar. 


G2 Esports yarış takımı AGON PRO AG456UCZD ile yarışıyor

G2 Simulasyon yarışları Lideri Nathan Tague, AG456UCZD ile deneyimlerini şu şekilde özetliyor: "Simulasyon yarışçıları olarak bizler her zaman, kusursuzluğun peşinde, saniyenin en son binde birinci parçacığının izindeyiz. Tek seferde finale bırakacak bir etap baskısının altından kalkabilecek bir monitöre sahip olmak ya da 24 saat süren bir dayanıklılık yarışında gözlerinizi canlı tutabilmek, kazanmak isteyen her takım için kritik önem taşır. İşte bizim için, o monitör, yeni AGON PRO'nun ta kendisi. Gerçekten de bizim yarışma biçimimizi yeniden tanımlıyor ve ultra geniş bir monitörde beklenenler konusunda çıtayı yükseltiyor. Çılgın bir 240 Hz yenileme hızı varsa, gecikmek diye bir şey söz konusu bile değil, görkemli OLED panel sayesinde piksel açısından mükemmel fren noktalarını seçerken solgun renkler yok. Ayrıca mavi ışık filtreleri en uzun yarış görevlerinde bile gözlerinizi koruyor. Bu öyle inanılmaz bir teknoloji ki, mümkün olan her avantajı elde etmek konusunda ciddi her simulasyon yarışçısının cephanesinde mutlaka olmalı. Artık AG456UCZD ile nelerin gerçekten de mümkün olduğunu gördükten sonra, benim ya da takımın daha azıyla yetinmesi mümkün değil."

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
AGON PRO AG456UCZD modelinin, etkileyici özellikleri ile OLED gaming deneyimini yeniden tanımlayacağı kesin. OLED burn-in (ekran yanığı) sorununu da kapsayan 3 yıl garanti ile sunuluyor ve 2024 yılı Mart ayının ortasından itibaren, KDV dahil 1829 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.

G2 Sim-racing Takım Lideri Nathan Tague, AGON PRO AG456UCZD ile ilgili deneyimlerini özetliyor: https://www.youtube.com/watch?v=U3kkTmObB90


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1oiG8GZE_He1Nrj-Vv0B6n6K2c5Nzzw0j?usp=sharing

1  IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2023 Dördüncü Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Xeni Bairaktari
E-Mail: xeni.bairaktari@tpv-tech.com 


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da  AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder