8 Şubat 2024 Perşembe

Basın Bildirisi - Keskin ve hızlı: AOC GAMING Q27G4X, 27 inç ölçüyü ve QHD çözünürlüğü 180 Hz ile birleştiriyor


AGON by AOC'nin şık G4 serisine QHD modeli katılıyor
Keskin ve hızlı: AOC GAMING Q27G4X, 27 inç ölçüyü ve QHD çözünürlüğü 180 Hz ile birleştiriyor


Amsterdam, 8 Şubat 2024 – Dünyanın önde gelen oyun monitörlerinden1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, AOC GAMING ürün grubunu, ödüllü G2 serisinin varisi G4 serisine eklediği QHD modeli ile genişletiyor. 27 inçlik (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X modelinde, Hızlı IPS paneli, QHD (2560x1440) çözünürlüğü sayesinde yüksek keskinlik, rekabetçi düzeyde bir gaming deneyimi için de etkileyici 180 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG'ye çıkan tepki süresi ve Adaptive-Sync bulunuyor. Hayalet uçaktan ilham alan tasarımı, son dönemde tanıtılan G4 ürün grubunu hiç olmadığı kadar şık kılıyor. Muhteşem bir fiyat performans dengesi ile ölçü ve çözünürlük açısından günümüzün en etkili noktasında bulunan Q27G4X, bir çok ana akım ve rekabete hevesli oyuncuyu mutlaka kendine çekecek. Doğru renkler ve geniş görüntüleme açılarına sahip Hızlı IPS paneli sayesinde, Q27G4X gündelik görevlerde de kusursuz.


   
AOC GAMING Q27G4X:
180 Hz'e sahip, 27 inç bir QHD oyun ekranında tarzın ve hızın birleşimi.

Taviz yok
Monitörler pek çok başka PC parçasından daha uzun dayanabilir, işte bu nedenle her iş, ders ya da her gaming görevi için yeterli olan, gelecek nesillere uygun, cazip bir oyun monitörü seçmek üzerinde herkesin hemfikir olacağı bir konu. AOC GAMING Q27G4X modeli, 180 Hz yüksek yenileme hızı ve 1 ms GtG'ye çıkan düşük tepki süreleri ile yüksek renk doğruluğu ve geniş renk gamı kapsamını birleştiren 27 inç Hızlı IPS paneli sayesinde bu rol için mükemmel bir aday. Bu monitor, 10 bit paneli sayesinde ise 1.07 milyar renk üreterek geniş bir renk gamı elde ediyor. VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip Q27G4X, HDR10 sinyali kabul edip HDR içeriği gösterebiliyor, böylece oyunu ve video görsellerini daha fazla parlaklık ve çarpıcı renkler ile yukarıya taşıyor. Hem metinde daha fazla netlik hem de oyunlarda daha keskin kenarlar ve ayrıntılar, 109 ppi (inç başına piksel) piksel yoğunluğu sayesinde mümkün. Şu anki ana akım GPU'lar, çoğu güncel oyun için hali hazırda QHD çözünürlükte yüksek yenileme hızları sağlayabilecek durumda, böylece kullanıcılar ilk günden itibaren daha akıcı bir gaming deneyiminin keyfini çıkarabilirler. Zengin ve gerçek renklerin faydası sadece film izlerken ya da oyun oynarken değil, aynı zamanda da basit görüntü/video düzenleme gibi içerikler üretirken ya da canlı yayın sırasında da anlaşılacak.

Espor hakimiyeti için taze bir tasarım
Son dönemde duyurulan 24G4X ve 27G4X Full HD modellerinde olduğu gibi, QHD modeli Q27G4X de diğer türlü tekdüze düz yüzeyi kıran, ayırıcı hatlara ve üçgensi biçimlere sahip, bir hayalet uçağı andıran, yeniden modellenmiş bir tasarım ile sunuluyor. Ayağın tabanı bir önceki seriye göre artık daha da kompakt, böylece daha az masa alanı gerektiriyor ve kullanıcıların en yüksek, espor düzeyinde yarışırken farelerini hızlı hareket ettirmeleri için onlara bol alan da sunuyor. Parlak renkli vurguları olmayan bu monitör, pek çok farklı gaming kurulumuna hoş bir şekilde uyuyor.

Dışı daha iyi, içi daha iyi
Tasarımdaki değişiklikler modelin sadece dışını değil, içini de etkiliyor. Müşterilerinden gelen geri bildirime kulak veren AGON by AOC, daha iyi, daha sezgisel bir On-Screen Display ile kullanıcıların görüntüleme deneyimlerini kolayca özelleştirmelerini sağlıyor. Elbette hafif AOC G-Menu yazılımı da monitörün ayarlarını ve diğer AGON by AOC gaming çevre birimlerini kontrol etmek için bir başka alternatif. Gaming ile ilgili daha fazla özellikler de oyun deneyimini iyileştiriyor. Örneğin oyunda artı gösterge olmasa bile, yeni akıllı artı gösterge ile oyuncular görüntünün tam orta noktasını hedef alabilirler ve bu da oyunculara rekabetçi oyunlarda avantaj sağlar.

Üstün ergonomi ve çevre dostu ambalaj
AOC GAMING Q27G4X monitörü, sürdürülebilir ve rahat oyunculukta dikkate değer bir iyileşmeyi temsil ediyor. Bu model, çevre üzerindeki ayak izini anlamlı ölçüde azaltan çevre dostu kağıt ambalaj dolgu ile paketleniyor.

Ergonomik ayak ise yükseklik, sağa sola dönme, eğme ve pivot gibi, kapsamlı ayarlar sunuyor ve gaming, iş ya da ders çalışma için optimal rahatlığı da beraberinde getiriyor. Flicker-Free teknolojisi ve LowBlue modu uzun süren seanslarda gözlere rahatlık sunuyor. Bu monitör, VESA montajını destekliyor ve 3 taraftan da çerçevesiz tasarımı ile çoklu monitör kurulumları için ideal. Tam bir gaming deneyimi için ise, dahili hoparlörler bulunuyor ve kulaklık çıkışı da ürüne dahil. 

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
AOC GAMING Q27G4X
3 yıl garanti ile sunuluyor ve Şubat ortasından itibaren, KDV dahil 329 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/14ehGMVYXD3rchb9kLLnAfenFWs-nHIHg?usp=sharing

1  IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2023 Birinci Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Xeni Bairaktari
E-Mail: xeni.bairaktari@tpv-tech.com 


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da  AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder