21 Kasım 2023 Salı

Basın Bildirisi – Philips Monitörleri, Philips Evnia 32M2C5500W ile oyun deneyimini bir üst düzeye çıkartıyor


Philips Monitörleri, Philips Evnia 32M2C5500W ile oyun deneyimini bir üst düzeye çıkartıyor


Amsterdam, 21 Kasım 2023 – Yaklaşan tatil dönemi ile birlikte, Philips'den oyuncuların hoşuna gidecek bazı haberler var. Philips Monitörleri portföyünün en yeni duyurusuna göre, Evnia gaming monitörleri grubunun yeni bir ferdi oyuncularla buluşmayı bekliyor: Philips Evnia 32M2C5500W. Her profilden gaming tutkunlarına hız, sürükleyicilik ve konfor sunmak için tasarlanıp ona göre donatılan bu monitör, şık bir tasarımda sunulan sonsuz bir keyfi muhteşem bir fiyat-performansta garantiliyor. 



Hızlı, renkli, aksiyon dolu: Philips Evnia 32M2C5500W, oyuncuların ihtiyaç duyduğu her şeyi en üst düzeyde sunar

 

Ana özellikler

  • Sürükleyici gaming için 1000R kavisli ekran tasarımı
  • Keskin görüntüler ve geniş görüntüleme açıları için Quad HD çözünürlüklü Hızlı VA paneli
  • Yüksek hızlarda kusursuz performans için 240 Hz yenileme hızı
  • Artan konfor için yüksekliği ayarlanabilir, sağa sola dönebilir ayak
  • Daha fazla kolaylık ve esneklik için USB-hub bağlantısı

 

"Philips Evnia 32M2C5500W, günümüzde oyuncuların aradığı hızı, grafik performansı ve fiziksel konforu birleştirerek kullanıcılarına saatler sürecek bir keyif getireceği kesin, güzel tasarımlı bir ambalajda bir arada sunuyor. Bu monitör en sevdiğiniz gamer için ideal bir armağan."  - Xeni Bairaktari, Global Pazarlama Başkanı ve AB Philips / AOC Monitörleri & IT Aksesuvarları Pazarlama Direktörü Yardımcısı.

 

Hızlı, renkli, aksiyon dolu 
Philips Evnia 32M2C5500W
seanslarından en fazlasını elde etmek için günümüz oyuncularının gereksinim duyduğu her şeyi onlara sunuyor, oyuncular ekrandaki maceraların keyfini en üst düzeyde çıkarıyorlar. 1000R kavisli VA ekranı, güzel görüntüleri geniş görüntüleme açılarının rahatlığı ve oyuncuların daha sarıp sarmalayan ve tatmin eden bir deneyime sahip olmalarını sağlayan hoş, sürükleyici bir hissi bir araya getiriyor. Quad HD (2560 x 1440) çözünürlüklü kristal netliğinde görüntüler, her görüntünün keskin ve renk açısından zengin olmasını sağlarken (%92 DCI-P3 kapsamı), VESA DisplayHDR 400 sertifikası ise monitörün görsel performansını daha derin, daha gerçekçi ayrıntılar ile bir üst seviyeye taşıyor.

 

Philips Evnia 32M2C5500W, dikkat çekici grafiklerin yanı sıra, bir kare bile kaçırmadan, en yeni nesil oyunların gerektirdiği hızı ve doğruluğu da sunuyor. Ultra hızlı, 240 Hz yenileme hızı, düşük girdi gecikmesi, FreeSync Premium Pro ve 0.5 ms MPRT hızlı tepki süresi ile bir araya geldiğinde, kalbi en çok çarptıran aksiyonların ve maceraların bile her zaman akıcı, hızlı olacağı ve herhangi bir gecikme, hayalet görüntü ya da titreşme tarafından kesintiye uğramayacağı anlamına geliyor. Kullanıcılar büyülü deneyimler için ekranın çekimine kapılacaklar.

 

Ayrıca her oyunun hem zihin hem de beden için bir keyif olması gerektiğinden, Philips Evnia 32M2C5500W özel olarak oyuncuların konforu, rahatlığı ve esenliği için tasarlanmış geniş yelpazedeki özellikler ile de donatıldı. İster EasySelect kullanarak ekrandaki menüler arasında zahmetsizce gezinerek ister LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisi ile gözleri daha az yormasıyla olsun ya da saatler boyu rahat bir izleme garantileyen monitörün Compact Ergo Base tabanının eğme, sağa sola dönme ve yükseklik ayarının sunduğu avantaj sayesinde olsun, oyuncular bu monitörü kullanmanın her zaman keyifli olduğu konusunda hemfikir olacak.

 

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
Philips Evnia 32M2C5500W
Kasım ayının sonundan itibaren, KDV dahil 649 USD fiyatından piyasada bulunabilecek.

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler

 

Philips Evnia hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.evnia.philips/tr-tr


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1y6o3my6lfbleOwh9Cfwnddip3LRYw9IM?usp=sharing




Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta: AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta: Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder