5 Eylül 2023 Salı

Basın Bildirisi – Philips Monitörleri ve Evnia’nın okula dönüş ve iş seçkisi ile bu Eylül’de hemen kolları sıvayın


Philips Monitörleri ve Evnia'nın okula dönüş ve iş seçkisi ile bu Eylül'de hemen kolları sıvayın

Amsterdam, 5 Eylül 2023 – Eylül ayı her zaman hayatımızı yeniden düzenlemek ve taze bir başlangıcın keyfini çıkarmak için enerji dolu bir isteği de beraberinde getirir. Çocuklar sınıflara dönerken aileler de kendi takvimlerini okul takvimi ile hizalamaya çalışır. Pek çok meslek sahibi, yaz tatilinden sonra ofise tazelenmiş ve işe koyulmaya hazır bir şekilde döner. İşte yılın böyle bir zamanında elektronik ürünlerin özellikle talep görmesi, belki de şaşırtıcı değildir: Verilere göre, EMEA Bölgesi'ndeki katılımcıların %45'i diz üstü bilgisayarlardan tabletlere, monitörlere ve hatta web konferansı aksesuvarlarına kadar değişen bir yelpazede yeni elektronik ürünler almayı planlıyorlar1.

İşte bu yüksek aktivite döneminde destek sağlamak amacıyla, Philips Monitörleri ve IT Aksesuvarları'nın marka lisans ortağı MMD, bu üretkenlik potansiyelini yeni düzeylere taşıyabilecek bir dizi monitör seçti.

 


Philips 34E1C5600HE, Windows Hello™ sertifikalı dahili 5MP web kamerası ile uzun mesafeli iş birliğini geliştirebilir.
USB-C ile bağlantı kolay ve sorunsuzdur.

 

Profesyonel kullanıcılar için profesyonel çözümler
Tatilden sonra işe dönüş, kullanıcıların üretkenliğini güçlendirirken bir yandan da yaratıcı çalışmalarını desteklemek için bir ortağa gereksinim duyar. Profesyoneller en yeni ve en hızlı bağlantı seçeneklerine (USB-C ya da Thunderbolt™ 4 gibi), harika bir web kamerasına ve hoparlörlere, güçlü bir güvenliğe (Windows Hello™ yüz tanıma) ve kaynaklar arasında kolayca geçiş yapmayı sağlayacak, MultiClient Entegre KVM anahtarı gibi bazı fazladan performans artıran özelliklere ihtiyaç duyarlar. Üstelik bütün bu özelliklerin güvenilir, ergonomik teknolojiler ile bir arada olması şarttır.

 

Video konferanslar için en iyi çözümü arayanlar ise Philips Monitörlerinin 45B1U6900CH modeline bir göz atmalılar. 44.5 inçlik, kavisli bu ekran günlük çalışma rutinini basitleştiriyor: İçinde RJ45 girişli bir MultiClient Entegre KVM anahtarına sahip tek kablolu bir USB-C dock istasyonu ve kolay işbirliği için gürültü giderici mikrofona sahip, dahili bir 5MP web kamerası var. Bu monitörün web kamerasında Windows Hello™ yüz tanıma da bulunuyor. Bu model KDV dahil 1399 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

Philips 27B1U7903, sıradışı görüntü performansını güvenli, tek kablolu kenetleme ve şık tasarım ile birleştiren, 27 inçlik 4K Mini-LED Thunderbolt™ 4 monitör. Bu monitör, en çarpıcı ve ultra gerçekçi görüntüleme deneyiminin yanı sıra dört taraftan çerçevesiz tasarımı ve entegre kablo yönetimi ile en pürüzsüz çoklu monitör kurulumlarını da mümkün kılar. Model, KDV dahil 1559 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir. Profesyonel tasarımcılar, CAD-CAM, 3D grafik ya da fotoğraf profesyonelleri için bir başka seçenek de Philips Monitörlerinin 40B1U6903CH modeli. Bu model, görsel mükemmeliyette yeni bir düzey için 39.7 inçlik 5K2K Thunderbolt™ 4 monitörü KDV dahil 2299 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

Philips 34B1U5600CH parlak ve canlı resimler sunarken çalışmak için gereken bütün ana özellikleri de sunuyor: 34 inçlik CrystalClear Quad HD bu monitör, USB-C kenetleme, MultiClient Entegre KVM anahtarı ve ikinci bir monitörü daisy chain bağlantısı ile bağlamayı sağlayan DisplayPort-Out çıkışı sayesinde yüksek üretkenliği, konektiviteyi ve çoklu görev yürütmeyi garantiliyor. Bu model, KDV dahil 829 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

En konforlu şekilde iş yapın ve ders çalışın
Yeni öğrenim yılı ile birlikte, öğrencilerin yeni rutinlerine alışmak için fazladan bir motivasyona ihtiyaçları olabilir. Gereksinimleri arasında ise hem çalışma vakti hem de eğlence vardır, bir başka deyişle mükemmel monitörün bir dizi özelliğe sahip olması gerekir. Aynı şekilde, evden çalışan profesyoneller de hem uzun çalışma saatlerini kaldırabilecek hem de rahatça internette dolaşmak, fotoğrafları düzenlemek, video oyunları oynamak ya da film izlemek için kullanabilecekleri bir modelin faydasını görürler.

 

Philips 27E1N5600AE modeli, hepsi bir arada bir çözüm. 27 inçlik QHD IPS bu ekran, USB-C bağlantısı, ergonomik özellikler, 1 ms (MPRT) hızlı tepki süresinin yanı sıra hem iş hem de oyun için zengin görselleştirme sunuyor. Bu model KDV dahil 379 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

Philips 34E1C5600HE modeli, Windows Hello™ sertifikalı dahili 5MP web kamerası ile uzun mesafe işbirliklerini iyileştirebilir. USB-C ile bağlantı kolay ve zahmetsizdir, üretkenlik ise yan yana karşılaştırmalar için daha fazla yer sunan, bu UltraWide QHD 34″ ekran ile yeni doruklara uzanır. Bu model, KDV dahil 590 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

En üretken günlerinize destek olmak için tasarlanmış Philips SPT6607B ise güvenilir, günlük kullanım için ergonomik bir klavye ve fare içeren bir klavye ve fare kombinasyonudur. İkisi birlikte KDV dahil 1390 TL üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 


Philips Evnia 27M2C5500W, AMD FreeSync™ Premium Pro, yüksek 240 Hz tazeleme hızı,
düşük giriş gecikmesi ve 1 ms GtG ve 0,5 ms MPRT hızlı tepki süresi ile donatılmış 27″ Quad HD oyun monitörüdür


En iyi oynanabilirlik için
Yaz tatili dönüşü hem rutine dönüş hem de tutkularımıza, özellikle de gaming'e dönüş anlamına da gelir. Philips Evnia monitörleri en unutulmaz ve efsane oyunları birleştirmekle kalmıyor. Aynı zamanda ergonomik ve fütüristik bir tarza da sahip.

 

Philips Evnia 25M2N3200W, 240 Hz ultra hızlı yenileme oranına ve titreşim ve hayalet görüntü içermeyen net, doğru görüntülere sahip ultra akıcı oyun sekansları için 0.5 ms MPRT'ye sahip, 24.5 inçlik Full HD VA bir ekran. Bu model, KDV dahil 259 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

Philips Evnia 27M2C5500W modeli ise, 27 inçlik Quad HD gaming monitörü. Akıcılık açısından, AMD FreeSync™ Premium Pro, yıldırım hızında 240 Hz yenileme hızı, düşük girdi gecikmesi, 1ms GtG hızlı tepki ve 0.5 ms MPRT ile donatıldı. Bu model, KDV dahil 499 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

 

Philips Evnia 34M2C8600 çok hoş şekilde tasarlanmış, 34 inçlik, kavisli bir QD OLED monitörü. USB-C portu, KVM anahtarı ve kullanıcıların gelmiş geçmiş en sürükleyici gameplayler için ihtiyaç duyacağı VESA Sertifikalı ClearMR, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ gibi bütün özellikler ve hatta daha fazlası ile donatıldı. Bu model, KDV dahil 1729 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilir.


 

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler
Philips Evnia modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.evnia.philips/tr-tr


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/14jWqOvS2EVYJO8Vw3VYkySCjWFl_CFoy?usp=sharing



1 Digital Turbine tarafından yayınlanan "Back to School Europe 2022 – Mobile Users' Shopping Preferences" ("Okula Dönüş Avrupa 2022 – Mobil Kullanıcıların Alışveriş Tercihleri") - link ve link

Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta: AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta: Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder