20 Haziran 2023 Salı

Basın Bildirisi - AGON by AOC, 240 Hz’e sahip, 26,5 inçlik OLED rekabetçi oyun monitörünü piyasaya çıkartıyor: AGON PRO AG276QZD

Sürükleyici görseller ve sıradışı OLED performansı
AGON by AOC, 240 Hz'e sahip, 26,5 inçlik OLED rekabetçi oyun monitörünü piyasaya çıkartıyor: AGON PRO AG276QZD


Amsterdam, 20 Haziran 2023 – Dünyanın önde gelen oyun monitörü1 ve IT aksesuvar markası AGON by AOC, AGON PRO serisine en son katılan AG276QZD modelini gururla sunar. Son teknoloji ürünü 26.5 inçlik (67,3 cm) bu oyun monitörü, büyüleyici 240 Hz yenileme hızında, keskin QHD çözünürlük (2560x1440) ve alabildiğine hızlı 0.03 ms GtG tepki süresi sunan bir OLED paneline sahip. AG276QZD, OLED panelinin piksel başı aydınlatması sayesinde nefes kesici sonsuz kontrast oranı, mükemmel siyah düzeyleri ve geniş bir renk gamı (10-bitlik renk derinliği ve %98,5 DCI-P3 kapsamı) sunarak modelin hem görsel kusursuzluğu hem de sıradışı performansı takdir eden oyuncular için harika bir tercih olmasını sağlıyor. Çift renkli siyah/alan gri yüzeyli çarpıcı, asimetrik tasarım dokunuşları sayesinde AG276QZD yalnızca dikkat çekici olmakla kalmıyor, aynı zamanda da Red Dot Tasarım Ödülü'nün (2022) de sahibi.


Gaming'de yeni standart: Efsanevi müsabakalar için OLED panele sahip AG276QZD

HDR10 ile son teknoloji ürünü OLED teknolojisi
AGON PRO AG276QZD, günlük kullanılan LCD monitörlere (tek tip arka aydınlatma) kıyasla, eşsiz bir kontrast oranı sunan gelişmiş bir OLED paneline sahip ve mükemmel siyahlar ve geniş görüntüleme açıları ile capcanlı renkler sunuyor. Ekranın nispeten olarak daha hızlı tepki süresi (0.03 ms GtG) ve daha düşük girdi gecikmesi, üstüne üstlük bir de Adaptive-Sync desteği ve G-Sync uyumluluğu da daha akıcı oynanabilirliği kolaylaştırıyor ve rekabetçi gaming senaryolarında her anın değerli olmasını sağlıyor.

HDR10 desteğine sahip AG276QZD, göz alıcı görseller ve olağanüstü renk doğruluğu sunduğundan ister hızlı, rekabetçi çok oyunculu nişancı oyunlarında ya da MOBA ya da aksiyon müsabakalarında, isterse de bir hikaye çevresinde gelişen, görsel olarak mükemmel tek oyunculu yarışmalarda olsun, sürükleyici bir oyun ortamını beraberinde getiriyor. Geniş renk gamı canlı ve gerçekçi renkleri garantileyerek her kareyi ekranda hayata taşıyor ve böylece monitörün hem içerik tüketiminde hem de içerik üretiminde becerikli olmasını sağlıyor.

Yeni, şık tasarım ve muhteşem RGB özelleştirmesi
AGON monitörlerinin bu 6. neslinde, yeni AG276QZD uzay grisi ayak ile ön kısımda sofistike, siyah, anotlanmış metal bir yüzeye sahip. Espora hazır tasarımını ise, kolay kurulum için çabuk sökülüp takılan bir mekanizma ve AG276QZD gaming canavarını LAN partilerine ve turnuvalara taşımak için mükemmel olan kullanıcı dostu bir kol gibi kullanışlı özellikler daha da iyi yansıtıyor. Ayrıca bir Kensington kilidi de monitörü böyle halka açık yerlerde güvence altına almanıza da yardımcı oluyor. Ayağın küçük ayak izi ise masa üstünde fareye ve klavyeye daha fazla yer bırakıyor, bu da dahili 2 port'lu USB 3.2 hub ile bağlanabilir. Lastik bir kablo yönetim mandalı, kullanıcıların her şeyi derli toplu bir şekilde kaldırmasını sağlıyor ve böylece masa üstündeki genel yayıntıyı azaltıyor. Bu arada da ayağın 130 mm yükseklik ayarı, portre oryantasyonu ya da eğme ayarı gibi ergonomik özellikleri de fiziksel konforu artırıyor.

Ayrıca monitörlerinin rengarenk çevre birimlerine uymasını seven oyuncular için de, AG276QZD kullanıcıların oyun seansları için mükemmel ambiyansı yaratmalarını sağlayan Light FX RGB özelleştirme seçeneklerine de sahip. Light FX, AOC'nin kullanımı kolay G-Menu yazılımı ile, seçili AOC GAMING ve AGON çevre birimleri (gaming klavyeleri, gaming fareleri, fare altlıkları ve kulaklıklar) ile eş zamanlanabilir.

AGON PRO AG276QZD Haziran 2023'ten itibaren KDV dahil 1369 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1vO302IIL6vNUF3RUJ0Qw2JdoGUsxWwqn?usp=sharing

1  IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2022 Dördüncü Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Anna Stefańczyk
Email:
anna.stefanczyk@tpv-tech.com

AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da  AGON by AOC'yi Facebook, Twitter ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder