3 Ekim 2013 Perşembe

20 kata kadar daha hızlı yedekleyin

Bilişim sektörünün öncelikli sorunlarından biri, büyüyen veri ve bu verinin nasıl yönetileceği. İş sürekliliği ve felaketten kurtarma çözümleri konusunda dünyanın en önde gelen markalarından olan Double-Take, şimdi bu konuda yeni bir açılım sağlayarak, deduplication yani tekilleştirme teknolojisiyle veri aktarımını 20 kata kadar hızlandıran Silver Peak ile bir kampanya başlattı. Yıl sonuna kadar Double-Take’i tercih eden her kurum için 2 ay - 2 nokta Silver Peak hesabı ücretsiz olacak. 

Hayatın dijital alana kaymasıyla birlikte büyüyen veri, bilişim sektörü açısından giderek daha büyük bir soruna da dönüşebiliyor. İş sürekliliği günümüzün olmazsa olmaz çözümlerinden biri. Ancak bu yedeklemenin, var olan veri depolama altyapısını en verimli şekilde kullanacak şekilde düzenlenmesi giderek daha çok önem kazanıyor. Deduplication yani tekilleştirme olarak tanımlanan teknoloji, ilk yedeklemeden sonra süreç içinde dataların sadece değişen kısımlarının yedeklenmesiyle çok önemli biçimde verim sağlıyor.

Tekilleştirme konusunda dünyanın en önemli çözüm sağlayıcılarından olan Silver Peak, uyguladığı teknoloji ile dataların daha verimli ve daha hızlı yedeklenmesini sağlıyor. Silver Peak replikasyon işlemini ortalama 20 kata kadar hızlandırıyor. Double-Take, şimdi bu fırsatı hem yeni hem de yenileyen müşterilerine sunuyor.

Hızlandıran kampanya
Yıl sonuna yani 31 Aralık tarihine kadar Double-Take’i tercih eden her kurum için 2 ay - 2 nokta Silver Peak hesabı ücretsiz olarak sağlanıyor. Kampanya çerçevesinde Silver Peak, ücretsiz WAN değerlendirme çalışması sunarken, hali hazırda Double-Take müşterisi olan şirketlere de %20 indirim sağlıyor.

Silver Peak’in Anahtar Özellikleri
  • Silver Peak, ödüllü hızlandırma teknolojisi ile herhangi bir mesafeden ortalama 20 kez daha hızlı çoğaltma performansı sunuyor.
  • Kurulumu sadece dakikalar alıyor.
  • Sıkışıklık ve kötü network kalitesinden kaynaklanan replikasyonların performansını artırıyor.
  • Bayt seviyesinde veri tekilleştirme ve sıkıştırma yoluyla replikasyon için mevcut bant genişliğini en üst düzeye çıkarıyor.
  • Satın alma ve kiralama gibi farklı satın alma modelleriyle ve “Kullandığın kadar öde” mantığı ile sahip olma maliyetlerinde avantaj sağlıyor.
  • Bir üst modele geçmek hem teknik hem maliyet açısından çok kolay. Sadece aradaki farkı ödeyerek üst modellere çıkabilmek mümkün.
  • Kullanıcı, yazılım tabanlı Silver Peak VRX teknolojisini tercih ederek ömrü belli bir periyotla sınırlı donanım çözümlerine yatırım yapmamış oluyor. Böylece sanallaştırmanın tüm faydalarını sonuna kadar değerlendirme avantajını yaşıyor

0 yorum:

Yorum Gönder