18 Eylül 2024 Çarşamba

Basın Bildirisi - Porsche Design ve AGON by AOC PD34 gaming monitör ile karşınızda


Porsche Design ve AGON by AOC
PD34 gaming monitör ile karşınızda

Performansın sanatı: Yüksek doğruluğun ultra geniş bir panoraması

Stuttgart/Amsterdam, 18 Eylül 2024 - Porsche Design ve dünyanın önde gelen gaming monitörlerinden1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, yaptıkları en yeni işbirliği ile karşımızda: Gaming monitörü Porsche Design AOC AGON PRO PD34. 34 inçlik (86.36 cm) kavisli, yeni QD-OLED gaming monitörü Porsche Design'ın kavramsal mükemmelliğini AGON by AOC'nin son teknoloji ürünü ekran teknolojisindeki uzmanlığı ile birleştiriyor. 1800R kavis ile ultra geniş PD34, hem profesyonel kullanıcıların hem de tutkulu gamer'ların titiz standartlarını karşılayacak şekilde tasarlandı ve performans, doğruluk ve tarzın tam bir karışımını sunarak her iki markanın da mirasını yansıtıyor. Porsche Design, Porsche 911'in radyatör ızgarasını referans alarak PD34'ün tasarımını hayata geçirdi. PD34, biçimi ve işlevi bir araya getirmesi ile ultra geniş monitör segmentinde yeni kıstaslar ortaya koyuyor.

Görsel kusursuzluk ve rekabet avantajı için hazırlandı
PD34'ün tam merkezinde, mühendisliği titizlik ile yapılmış, 21:9 görüntü oranında, 3440 x 1440 piksellik, UWQHD çözünürlüklü, 34 inçlik bir QD-OLED paneli bulunuyor. Ultra geniş bu tuval, hem gaming hem de profesyonel uygulamalar için geniş bir görüntü sunuyor. 0.03 ms'lik sıradışı GtG tepki süresi ve yüksek 240 Hz yenileme hızı ile, PD34 Porsche'nin otomotiv mühendisliğinde sahip olduğu doğruluğa uyan bir hareket netliği ve yanıt verebilirlik sunuyor. İşte bu kombinasyon, en zorlu espor senaryolarında bile alabildiğine net bir görüntü ve ultra akıcı hareketi garantileyerek rekabetçi oyunculara zirvede performans göstermeleri için ihtiyaç duydukları avantajı sağlıyor.

Her pikselde performans
PD34 etkileyici görsel özelliklere sahip. 1000 nitlik pik parlaklık, VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikasyonu ile bir araya geldiğinde, QD-OLED teknolojisinin piksel başına düşen aydınlatması sayesinde sıradışı bir görüntüyü ve neredeyse sonsuz bir kontrast oranını beraberinde getiriyor. Ekranın sRGB'nin %100'ünü, AdobeRGB'nin %99'unu ve sinema kalitesinde DCI-P3 renk alanının %99'unu kapsayan 1.07 milyar rengi üretebilmesine, fabrika ayarlı, fark edilir bir renk doğruluğu eşlik ediyor. Bu geniş renk gamı, PD34 modelinin hem sürükleyici gaming deneyimleri hem de grafik tasarım ve video düzenleme gibi profesyonel anlamda rengin çok önemli olduğu alanlar için uygun olmasını sağlıyor.

Pürüzsüz hareket için tasarlandı
PD34 modelinin düşük girdi gecikmesi, hem AMD FreeSync Premium Pro sertifikasyonu hem de NVIDIA G-SYNC uyumluluğu içeren Adaptive-Sync teknolojisi ile bir araya geldiğinde, akıcı bir görsel deneyimi garantiliyor. Üstelik bu teknoloji, kesintisiz sürükleyicilik sağlayarak ekran yırtılmasını ve tutukluğu ortadan kaldırmayı da sağlıyor. Sonuç ise, yalnızca görsel anlamda göz alıcı olan değil, aynı zamanda da yanıt verebilir ve kullanıcıyı içine çeken, hareket netliği açısından ön sıralarda bir gösterge olan VESA ClearMR 13000 sertifikasına sahip bir oyun ve çalışma deneyimi. Gaming ile ilgili özellikler arasında bir Kare Sayacı (Frame Counter) ve arka plan ne olursa olsun görünür olacak şekilde rengi değiştirebilen, özelleştirilebilir bir artı gösterge katmanı olan Dinamik Nişangah (Dynamic Dial Point) bulunuyor.

Çok şey söyleyen tasarım
Monitörün estetiği, Porsche'nin ikonlaşmış tasarım dilinden ilham alıyor. Zarif profili ve birinci sınıf malzemeleri Porsche'nin iç ve dış ortamlarda bulunan sofistikasyonunun bir yansıması. Ekranın 21:9 görüntü oranı bir gösterge panelinin geniş, sürücü odaklı yerleşimini çağrıştırıyor. Öte yandan monitörün kontrol panosu ise bir orta konsol kadar sezgisel ve yanıt verebilir nitelikte. Ayrıca monitörün tasarımı kumlanmış aluminyum döküm ayağı ile 911'in direksiyonunu ve tekerleklerini hatırlatıyor, monitörün arka kısmı ise ilhamını radyatör ızgarasından alıyor. Eğme ve sağa sola dönme seçeneklerine sahip yüksekliği ayarlanabilir ayak (130 mm) ise tıpkı bir sürücünün koltuğunu kendine göre ayarlaması gibi kullanıcıların optimal görüntüleme pozisyonlarını bulmalarını sağlayacak bir ergonomik esneklik sunuyor. Görsel cazibesine ek olarak, PD34 modeli 15 farklı mod sunan RGB aydınlatmalı AOC Light FX'e sahip ve böylece her kurulum için sürükleyici bir ortam oluşturuyor.

Komuta merkezine yakışır konektivite
PD34 modelinin konektivite takımı kapsamlı ve zaman tanımaz. Güncel nesil konsol desteği için 2x HDMI 2.1 porta, 1x DisplayPort 1.4'e, 3x USB 3.2 downstream portuna, 1x USB 3.2 upstream portuna ve 65 W Güç Teminli 1x USB-C 3.2 Gen 2 portuna sahip. Entegre KVM anahtarı ve Picture-by-Picture (PbP) modu, çoklu görev yürüten profesyoneller için ek bir çok yönlülük sunuyor. PD34, AOC'nin G-Menu yazılımı ile pürüzsüz şekilde entegre olarak kullanıcıların OSD ayarlarını ve monitör özelliklerini kolayca ayarlamalarını sağlar.

Akustik kusursuzluk
DTS sertifikalı çift 8 W hoparlörler, PD34'ün görsel hünerini tamamlayan bir ses deneyimi sunarak harici ses kurulumlarına gerek olmadan zengin bir ses sunuyor.

Porsche Design AOC AGON PRO PD34, 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren Porsche Design mağazalarının ve sektörel perakendecilerin yanı sıra porsche-design.com'da ve seçili online mağazalarda çevrim içi olarak KDV dahil 1599 USD tavsiye edilen perakende fiyatından bulunabilecek.


1 IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi - Gaming Monitörleri 2023 Dördüncü Çeyrek

Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz:
https://drive.google.com/drive/folders/19zMOUeJgM4gmL2F80ECNeHaWkPgbvdm0?usp=sharing

Porsche Design Hakkında:
1963 yılında, Profesör Ferdinand Alexander Porsche çağdaş tarihin en ikonlaşmış tasarım objelerinden birini, Porsche 911'i yarattı. Porsche ilkeleri ve mitini otomotiv dünyasının ötesine taşıma vizyonunun peşinde, 1972 yılında özel Porsche Design yaşam tarzı markasını hayata geçirdi. Felsefesi ve tasarım dili bugün hâlâ bütün Porsche Design ürünlerinde görülebilir. Porsche Design ürünlerinden her biri, sıradışı bir doğruluğu ve kusursuzluğu temsil eder, yüksek bir teknolojik inovasyon düzeyine sahiptir ve akıllı işlevselliği ve saf tasarımı pürüzsüz şekilde birleştirir. Avusturya'daki Studio F. A. Porsche Stüdyosu tarafından hazırlanan ürünlerimiz, dünyanın dört bir yanındaki Porsche Design mağazalarında, birinci sınıf büyük mağazalarda, elektronik mağazalarında ve resmi online mağazada (www.porsche-design.com) satılmaktadır.

Porsche yaşam tarzı hakkında düzenli olarak bilgi edinmek için bizi takip edin:
Instagram: instagram.com/porschedesign
Facebook: facebook.com/porschedesign
LinkedIn: linkedin.com/company/porschelifestylegroup
YouTube: youtube.com/@porschedesign


AOC Hakkında:
1967 yılında kurulan AOC küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuvar markasıdır ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın bir iştirakidir. AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem de kişisel uygulamalar için inovatif, ergonomik, çevreye duyarlı ve şık çözümler sunar.
 
AOC'nin alt markası AGON by AOC ise, dünyada yüksek performanslı gaming monitörleri alanındaki en güçlü portföylerden birini ve üç kategoriye ayrılan gaming aksesuvarlarının eksiksiz bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. 2020 yılından bu yana, AGON by AOC önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor.

Daha fazla bilgi için, http://eu.aoc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

AOC hakkında düzenli olarak bilgi edinmek için, bizi takip edin:
Facebook: facebook.com/agonbyaoc/
Instagram: instagram.com/agonbyaoc/
Twitter: twitter.com/AGONbyAOC

Basın Yetkilisi:
Porsche Lifestyle Group
Angélique Kreichgauer
Halkla İlişkiler & Social Medya Yöneticisi
Mobil: +49 152 3 911 6242
Eposta:
angelique.kreichgauer@porsche-design.de

Daniel Rätz
Halkla İlişkiler Müdürü
Mobil: +49 152 0 911 4534
Eposta:
daniel.raetz@porsche-design.de

AOC International (Avrupa)
Daniela Jacobo
Kıdemli Pazarlama İletişimi Müdürü
Tel.: +31640755348
Eposta: daniela.jacobo@tpv-tech.com

united communications GmbH 
Başak Evran
Public Relations
Tel.: +49 30 7 890 76 0
Eposta: AOC-MMD-TR@united.de

0 yorum:

Yorum Gönder