12 Eylül 2024 Perşembe

Basın Bildirisi - AOC GAMING G4 serisi zarif kavisler ve bıçak gibi keskin özellikler ile genişliyor


AOC, ana akım gaming'e zoom yapıyor
AOC GAMING G4 serisi zarif kavisler ve bıçak gibi keskin özellikler ile genişliyor


Amsterdam, 12 Eylül 2024 – Dünyanın önde gelen oyun monitörlerinden1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, geniş yelpazede yer alan oyun tercihlerine ve bütçelere hitap edecek şekilde tasarlanmış dört yeni model ile G4 serisinin büyüdüğünü duyuruyor. Yeni ürün grubunda 27 inçlik (68.6 cm) kavisli AOC GAMING C27G4ZXU ve CQ27G4X ile düz model Q27G4XF, aynı zamanda da daha büyük ölçüdeki 31.5 inçlik (80 cm) kavisli AOC GAMING CQ32G4VE bulunuyor. Böylece yüksek yenileme oranlarına sahip ve hızlı yanıt veren panellere sahip çok yönlü bir ekran seçimi sunulmuş oluyor, bu da gaming deneyimlerini yukarıya taşımak isteyen giriş seviyesindeki ve bütçesini düşünen oyuncular için mükemmel.


AGON by AOC'nin yeni G4 serisi her tür savaş alanı için bir monitör sunuyor

Kavisli sürükleyicilik ve yıldırım hızında yenileme oranları
AOC GAMING C27G4ZXU, 27 inçlik kavisli Fast VA paneli üzerindeki etkileyici 280 Hz yenileme hızı ile başı çekiyor. Full HD (1920x1080) bu monitör, artırılmış sürükleyicilik için 1500R kavise, 1 ms'ye çıkabilen GtG tepki süresine ve alabildiğine net hareket için 0.3 ms MPRT'ye sahip. 4000:1 kontrast oranı ve 300 nit parlaklık ile canlı görseller ve derin siyahlar sunarak kullanıcıların hem görsel açıdan zengin oyunların hem de rekabetçi yarışmaların keyfini çıkarmalarını sağlıyor ve hobi olarak oynayanlar ile tutkulu oyuncular arasında mükemmel bir denge tutturuyor. Ayrıca C27G4ZXU, gaming çevre birimleri için kullanışlı konektivite sağlayan 4 portlu bir USB 3.2 hub ve dahili hoparlörler de sunuyor. Hoparlörler ve USB hub dışında aynı özellikleri daha basit bir ayak ile ya da örneğin VESA montajları ile kullanmak için arayan kullanıcılar için ise, AGON by AOC, AOC GAMING C27G4ZXE (Haziran 2024'te piyasaya çıkan) modelini sunuyor.

Daha keskin görseller için QHD çözünürlük
Hızdan ödün vermeden daha yüksek çözünürlük arayan oyuncular için, 27 inçlik AOC GAMING CQ27G4X ve 31.5 inçlik AOC GAMING CQ32G4VE modellerinin her ikisi de, kavisli Hızlı VA panellerinde QHD çözünürlük (2560x1440) sunar. Bu modeller 180 Hz yenileme hızı, 1 ms'e çıkabilen GtG tepki süresi ve 0.5 ms MPRT ile akıcı ve yanıt verebilir oynanabilirliği garantileyerek keskin ayrıntıları hız ile birleştirerek sunuyor. CQ27G4X 1500R kavise ve 4000:1 kontrast oranına sahip, öte yandan daha büyük olan CQ32G4VE modeli de 1500R kavis ve 3500:1 kontrast oranı sunuyor. Her iki model de, 300 nit parlaklıkta sürükleyici görseller sunuyor.

Geleneksel kurulumlar için düz panel seçeneği
Yeni ürün grubunu, QHD çözünürlüklü, Hızlı IPS panele sahip, 27 inçlik düz monitör AOC GAMING Q27G4XF tamamlıyor. Bu model, 180 Hz yenileme hızını, 1 ms'e çıkabilen GtG tepki süresi ve 0.5 ms MPRT ile birleştirerek sıradışı netlik ve akıcılık sunuyor. Ayrıca 300 nit parlaklık ve HDR10 uygunluğu ile bu model, dinamik bir oyun deneyimi için canlı renkler sunuyor.

Her tür oyuncu için gaming odaklı özellikler
G4 serisindeki bütün modeller özellikle gamer'lar için tasarlanmış bir dizi özellik ile donatılmış şekilde geliyor. Bütün modellerde yanıp sönen arka aydınlatmanın yenileme hızı ile eş zamanlanarak algılanan bulanıklığı en aza indirgeyip keskin, akıcı bir oyun deneyimi sunmasını sağlayan MBR (Motion Blur Reduction- Hareket Bulanıklığını Azaltma) Sync bulunuyor. Düşük girdi gecikmesi kullanıcı aksiyonlarına anında, ekran yanıtlarını beraberinde getiriyor, öte yandan Dinamik Nişangah (Dynamic Dial Point) işlevi ise daha iyi görünürlük için arka plana göre rengini değiştirebilen, özelleştirilebilen bir artı gösterge katmanı sağlıyor. Bu özellik birinci şahıs nişancı oyunlarında daha iyi doğruluk sağlıyor. Gölge Kontrolü (Shadow Control) özelliği, kullanıcıların ekranın geri kalanını etkilemeden gölge ve vurgu ayrıntılarını ayarlayabilmelerini sağlarken tüm gaming senaryolarında optimal görünürlüğü beraberinde getiriyor. Kare Sayacı (Frame Counter) kullanıcıların kare hızlarını ekranda kolayca görebilmelerine olanak tanıyor. Bütün bunlara ek olarak, modellerin hepsi AOC G-Menu yazılımını desteklediğinden, OSD ayarlarının doğrudan ve kolayca masaüstünden ayarlanabilmesini sağlıyor.

Zarif tasarım dili
G4 serisi her gaming kurulumuna pürüzsüz şekilde uyum sağlayan, modern bir tasarım estetiğine sahip. Gri ve siyah renk şeması, ince çerçeveler ve keskin hatlar ile hayalet uçağı çağrıştıran bu monitörler, zarif ve çekici bir görünüm sunuyorlar. Küçük ayak izlerine sahip sağlam ayaklar, genel estetikten vazgeçmeden sağlam bir taban sağlayarak klavye ve fare hareketi için geniş bir alan sağlıyor. Eğimi ayarlanabilir ayağa sahip daha büyük olan CQ32G4VE modeli dışında, 27 inçlik modellerin üçü de yüksekliği ayarlanabilir ayakların (130 mm) yanı sıra eğme ve sağa sola dönme desteği ile geliyor, böylece kullanıcılar uzayan gaming seanslarında kendileri için en iyi görüntüleme pozisyonunu bulabilirler. Ayak kısmında yer alan kablo yönetim aralığı ise yayıntısız bir masa kurulumu elde etmeye yardımcı oluyor. 27 inçlik modellerin ambalajları, kağıttan destek malzemesi ile sunulduğundan çevre üzerindeki etkilerini azaltmış oluyor.

Yırtılmasız gaming için Adaptive-Sync
G4 serisindeki dört yeni modelin dördü de Adaptive-Sync teknolojisini destekliyor ve geniş yelpazede yer alan grafik kartlarında akıcı, yırtılmasız bir oynanabilirliği beraberinde getiriyor. Q27G4XF modeli ise, sertifikalı NVIDIA G-SYNC uyumluluğu ile bir adım daha da öteye giderek NVIDIA GPU'ları olan kullanıcılar için daha da pürüzsüz bir deneyim sağlıyor.

Her gamer için bir monitör
2024'ün başında piyasaya çıkan ve o gün bugündür değişip büyümeye devam eden, genişleyen G4 serisi, AGON by AOC'nin her tür gamer ve her tür bütçe için, yüksek kalitede gaming monitörü sunma taahhüdünün göstergesi. Kullanıcılar ister kavisli, ister düz bir ekran istiyor olsunlar, ister Full HD ya da QHD çözünürlük, ister daha büyük bir ekran ölçüsü istesinler, yeni G4 ürün grubu kilit önem taşıyan gaming özelliklerinden ödün vermeden bütçeye uygun bir seçenek sunuyor. G4 serisinde şu seçenekler de bulunuyor:
24G4X ve 27G4X: 24 ve 27 inç, Full HD, ergonomik ayaklı, 180 Hz Hızlı IPS modelleri
24G4XE ve 27G4XE: 24 ve 27 inç, Full HD, basit ayaklı, 180 Hz Hızlı IPS modelleri
Q27G4X: 27 inç, QHD, ergonomik ayaklı, 180 Hz Hızlı IPS modeli
C27G4ZXE: 27 inç, Full HD, basit ayaklı, 280 Hz Hızlı VA modeli (1500R kavisli)

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
Yeni kavisli ve düz G4 modelleri Eylül 2024'ten itibaren piyasada bulunabilecek. AOC GAMING C27G4ZXU, CQ27G4X, Q27G4XF ve CQ32G4VE sırasıyla KDV dahil 279 USD289 USD299 USD ve 339 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.

Monitörlerin hepsi 3 yıl garanti ile sunulduğundan, kurulumlarına yatırım yapan gamer'lar bu anlamda kendilerini rahat hissedebilirler.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1hiLG7KrxiCaR1_4Y48VHwrQugSMqz0gs?usp=sharing

Bu e-postadan AOC web sitesine giden bağlantılara tıkladığınızda, IP adresiniz, ziyaretinizin tarihi, saati ve süresi gibi verileriniz, kendi gizlilik uygulamalarına tabi olarak AOC tarafından işlenebilir.
AOC'nin gizlilik bildirimi hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir: https://aoc.com/tr/privacy-statement-of-aoc
.
AOC'nin çerez beyanı hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir:
https://aoc.com/tr/cookie-statement.

IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2023 Dördüncü Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo
E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com

AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor.

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder