26 Eylül 2024 Perşembe

Basın Bildirisi – Philips 27B2U6903, 4K çözünürlük, Thunderbolt 4 bağlantısı, PowerSensor 2 ve iş akışını iyileştirecek daha pek çok özellik ile sahnede


Philips 27B2U6903, 4K çözünürlük, Thunderbolt 4 bağlantısı, PowerSensor 2
ve iş akışını iyileştirecek daha pek çok özellik ile sahnede

 

Amsterdam, 26 Eylül 2024 - Bu monitör, muhteşem renk, bağlantı ve herkesin iş yerini bir üst düzeye taşıyacak başka özellikler paketine sahip. Philips iş monitörleri ürün grubunun en yeni ferdi Philips 27B2U6903, UHD 4K çözünürlük ve Thunderbolt 4 bağlantısı gibi, herkesin günlük görevlerini daha akıcı ve kaliteli hale getirmeyi amaçlayan son teknoloji ile karşınızda.

 

Muhteşem görüntü kalitesi
Çevrim içi görsel deneyimlerini iyileştirmek isteyen profesyoneller için, bu monitör ideal. Ne de olsa yalnızca IPS LED paneli, güçlü mü güçlü 3840 x 2160 (4K UHD) çözünürlük ile donatılmakla kalmadı, model aynı zamanda 1.07 milyar renk ve renklerin ekrandan hayata taşınmasını sağlayan geniş bir renk gamını da kapsıyor.

 

Son teknoloji ürünü konektivite
Philips 27B2U6903 modelinin üst düzey bir başka özelliği de Thunderbolt 4 bağlantısı. Bu bağlantı, yalnızca tek başına bir güç merkezi değil, aynı zamanda işe özellikle uygun. Kullanıcılar sadece tek bir bağlantı üzerinden, daisy-chain bağlantısı ile çift ekran kurulumunu oluşturarak hıphızlı şekilde harici cihazlara veri iletebilirler ve 100 W güce kadar çıkabilecek şekilde bağlı cihazları şarj edebilirler. Bu konektivitenin içerisinde ayrıca monitörün RJ45 üzerinden gerçekleşen ethernet bağlantısı bulunuyor, bu da kullanıcıların Thunderbolt 4 üzerinden sabit bir kablolu ağ bağlantısına erişebilmeleri demek.

 


Yeni ve gelişmiş PowerSensor 2 karşınızda

Philips 27B2U6903 modelinin özellik profilindeki en yeni teknolojik gelişmelerden biri PowerSensor 2. İlk PowerSensor ile karşılaştırıldığında PowerSensor 2, kullanıcı ekranın başından uzaklaştığında otomatik olarak monitörü ve bağlı bilgisayarı uyku moduna geçiriyor ve sonra kullanıcı yeniden algılandığında her iki cihazı da uyku modundan çıkararak güç tasarrufu özelliklerini daha da güçlendiriyor. Yeni PowerSensor 2, monitörle beraber bağlı bilgisayarı da uyku modunda kilitleyerek, kullanıcının yokluğunda gelişmiş güvenlik sağlar. PowerSensor 2'nin enerji tasarrufu işlevini etkinleştirmek için ise yalnızca iki şey gerekli: Windows 11 kurulu olmalı ve monitörün OSD menüsünde ayar "Kullanıcı"ya geçirilmeli.

 

Philips 27B2U6903 modelinin ek özellikleri
Philips 27B2U6903, kendisini farklı kılan başka özellikler ile dopdolu. Görselleri ve bağlantısı dışında, bu iş monitörü çalışma gününü daha kolay kılacak ek özellikler ile de donatıldı. Bunun en iyi örneklerinden biri Smart KVM özelliği: Kullanıcılar, monitör çerçevesinin kısa yol tuşu üzerinden ya da klavyelerinde "Ctrl" tuşuna üç kez basarak kaynaklar arasında etkili biçimde geçiş yapabilirler.

Ayrıca bilgisayar başında geçen uzun saatler boyunca rahat bir postür sunabilmek için, Philips 27B2U6903'ün ayak yüksekliği de ayarlanabilir ve modelin ayağını kullanıcıların kişisel ayarlarına uygun şekilde eğmek, pivot konumuna getirmek ve sağa sola döndürmek mümkündür.

 

Philips 27B2U6903'ün fiyatları ve piyasaya çıkışı
İşte bütün bu özellikleri bir monitörde birleştirdiğinizde, Philips 27B2U6903'ün çalışma ortamınız için neden ideal ve etkili bir çözüm olabileceğini anlamak gayet kolay.

 

Bu monitör, Eylül 2024 ayında, KDV dahil 619 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.

 

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler

 

Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz:
https://drive.google.com/drive/folders/1aSy3WnlIVEhMShbDwaFU0vH5FIh0Uupx?usp=sharing




Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta:
Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder