18 Temmuz 2024 Perşembe

Basın Bildirisi – Philips monitörleri, kavisli Evnia 27M2C5200W ile kalp atışınızı hızlandıran bir performans sunuyor



Philips monitörleri, kavisli Evnia 27M2C5200W ile kalp atışınızı hızlandıran bir performans sunuyor


 

Amsterdam, 18 Temmuz 2024 – Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Evnia gaming monitörü ürün grubunun yepyeni üyesi, Evnia 27M2C5200W modelini piyasaya çıkarmaktan gurur duyar. Pek çok özellikle dolu olan bu model, oyunculara her gaming senaryosundan elde etmeleri gerekenin en fazlasını sunuyor. Daha fazla sürükleyicilik için cömert, kavisli bir ekran, Hızlı VA paneli, 280 Hz yenileme hızı ve yıldırım hızında 0.3 ms MPRT ile donatılan bu monitör, gaming alanında yeni, güçlü bir müttefik.

 

Kilit özellikler

  • Aksiyon dolu oynanabilirlik, yüksek kontrast oranı ve canlı renkler için Hızlı VA paneli
  • Netlik için FHD çözünürlük ve yüksek kare hızlarını kolayca elde edebilme
  • Yağ gibi akıcı hareket için 280 Hz yenileme hızı
  • Görsel bir renk ve nüans şöleni için HDR10
  • Optimal konfor için ergonomik, yüksekliği ayarlanabilir ayak

Philips Evnia ve AGON by AOC gaming monitörleri Bölge Ürün Yöneticisi César Acosta şunları söyledi: "Philips Evnia 27M2C5200W her oyuncunun hayali. Cömert kavisi sizi oyuna çekiyor ve ultra hızlı yenileme hızı, düşük girdi gecikmesi ve 0.3 ms MPRT sizi kesinlikle heyecandan uçuracak bir gaming deneyimi sunuyor."

Süper hız, muhteşem görüntüler, optimal rahatlık
Yüksek hızlı gaming düşünülerek tasarlanan Philips Evnia 27M2C5200W, kullanıcıların aksiyon oyunlarının bütün gücünü deneyimlemelerini sağlayan bir dizi özellik ile donatıldı. Hızlı VA paneli, sıradan bir VA panelinden dört kat daha hızlı bir performansa sahip ve en yüksek hızlarda bile keskin görüntüler sunuyor. Öte yandan hızlı 0.3 ms MPRT tepki süresi, herhangi bir bulanıklık ya da lekelenme olmadan, akıcı oynanabilirliği zahmetsizce sağlıyor. Üstelik hepsi bu kadar da değil. 280 Hz yenileme hızı en hızlı sekansların bile pürüzsüz bir doğruluk ile verilmesi anlamına geliyor. Düşük girdi gecikmesi ise her bir dokunuşun ve en ufak bir hareketin bile anında ekranda yansıtılmasını sağlıyor, bu da hız dolu rekabetçi oyunlarda gerçek bir avantaj. SmartImage oyun modu, oynanan oyunun türüne göre monitörün görüntü modunu ayarlayan çeşitli seçenekler ile oyun deneyimine daha da fazla keyif katarken Smart Crosshair artı gösterge ise, nişan alma oyunlarında daha doğru hedef almayı sağlıyor.

Oynanabilirliği güçlendiren bu özelliklere ek olarak, Philips Evnia 27M2C5200W gözler için de bir zevk. 27 inçlik kavisli ekranda, hoş bir sürükleyicilik etkisine sahip, güzel ve gerçekçi görüntüler için 16:9 1920 x 1080 Full HD çözünürlük bulunuyor. HDR10 desteği ise, bu monitörün görsel performansını sıradışı parlaklık, kontrast ve renk ile daha da destekleyerek izleyenlere ister oyun oynuyor, film izliyor ya da fotoğraf düzenliyor olsunlar, daha da zengin bir görsel deneyim sunuyor.

Hiçbir oyuncu asla tek bir turla yetinmez, işte bu yüzden Philips Evnia 27M2C5200W her zaman optimal konforu sağlamak için sağlığa katkıda bulunan pek çok özelliğe sahip. Ekran eğilip sağa sola döndürülebilir ve kullanıcının tercihine göre yüksekliği ayarlanabilir. Öte yandan LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisi gibi özellikler, gözleri yormayan bir görüntüleme sağlıyor. Ayrıca bu monitör, çevresel hassasiyetler akılda tutularak tasarlandı. Ambalajı %100 geri dönüştürülebilir malzemeden, gövdesi cıvasız ve PVC/BFR içermez ve üstelik aralarında RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, CE Mark ve FCC'nin de olduğu çok sayıda çevre ve enerji standartına da uygun.

Fiyat ve piyasaya çıkış
Philips Evnia 27M2C5200W monitör Temmuz 2024 tarihinden itibaren ve KDV dahil 289 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.

Philips Evnia 27M2C5200W hakkında daha fazla bilgi için: https://www.philips.com.tr/c-p/27M2C5200W_00/kavisli-oyun-monitoerue-full-hd-oyun-monitoerue
Philips Monitörleri modelleri hakkında ek bilgi için: https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler 
Philips Evnia modelleri hakkında ek bilgi için:
https://www.evnia.philips/tr-tr

Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1vWnZi3-T-M5NOw63vepScIuIfGZHpsdf?usp=drive_link


Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta:
Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.

MMD'nin alt markası olan EVNIA, herkesin oyun deneyimine sahip olmasını sağlayan şık bir tasarım ve yeni bir bakış açısı sunarak en misafirperver oyun markasıdır. EVNIA, oyun dünyasında kendi yerini bulmak isteyen herkes içindir ve oyun kurallarını yeniden canlandırmayı ve yeniden keşfetmeyi amaçlamaktadır. 2022'den beri EVNIA ile herkes oyuncu olabilir.

https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder