3 Temmuz 2024 Çarşamba

Basın Bildirisi – Philips Monitörleri E1 Ürün Grubu daha fazla üretkenlik için üç yeni 4K model ile genişliyor


Philips Monitörleri E1 Ürün Grubu daha fazla üretkenlik ve optimal kolaylık için,
zengin özelliklere sahip üç yeni 4K model ile genişliyor

 

Amsterdam, 3 Temmuz 2024 – Philips Monitörleri E1 serisi ürün grubu, günümüzün dinamik profesyonellerine yönelik sunduğu çok amaçlı ürünler arasına üç yeni modeli de alarak genişliyor.  Üretkenlik artıran çeşitli inovasyonlara sahip, güzel bir biçimde tasarlanmış bu monitörler, hem profesyonellerin hem de ev kullanıcılarının her iş gününden en fazlasını elde etmek için gereksinim duydukları her şeye sahip olmalarını sağlıyor.



Her iş gününü mümkün olduğunca rahat ve üretken kılmak için tasarlandı: Philips Monitörleri E1 serisi

 

Gözleri yormaz
Philips 
27E1N1800AE, 27E1N1900AE ve 32E1N1800LA, çoklu monitör kurulumlarını kolaylaştırmak için şık, zarif ve üç taraftan da çerçevesiz bir tasarımda, 27 inç/68.6 cm ya da 32 inç/80 cm 4K panel ile ve hem görsel performansı hem de fiziksel konforu artırmak için inovatif özellikler ile donatıldı.

Bu monitörler, gözler için gerçek bir şölen: IPS (27 inçlik modeller için) ve VA (32E1N1800LA) teknolojileri geniş görüntüleme açıları, keskin görüntüler ve canlı renkler sunarken UltraClear 4K UHD çözünürlük ise fotoğrafların, CAD görüntülerinin, 3D grafiklerinin ve hatta hesap tablolarının bile muhteşem görünmelerini garantiliyor. Ayrıca SmartContrast, ekrandaki içeriği analiz ederek hem renkleri hem de arka aydınlatmayı daha fazla kontrast için otomatik olarak ayarlıyor, böylece görüntüler ve videolar her zaman optimal olarak görüntüleniyor.

Görseller ne kadar iyi olursa olsun, LED ekranların önünde geçirilen uzun saatler gözleri zorlayabilir ya da yorabilir, işte bu yüzden bütün modellerde Flicker-Free (Titreşimsiz) teknoloji ve LowBlue (Düşük Mavi Işık) modu bulunuyor. Flicker-Free, Doğru Akım (DC - Direct current) ile parlaklığı düzenler ve titreşimi azaltır. LowBlue modu ise kısa dalgadaki mavi ışığı kısıtlamak için akıllı yazılım teknolojisini kullanır, böylece kullanıcılar gönül rahatlığı ile çalışabilir ve oynayabilirler.

 

Kolaylık ve sürdürülebilirlik
Bu monitörler, derli toplu ve düzenli bir çalışma alanı için entegre kablo yönetimi gibi özellikler sayesinde her iş gününü mümkün olduğunca kolay hale getirmek için tasarlandı: Evrensel dijital bağlantı için DisplayPort ve HDMI, hızlı veri aktarımı için USB-C (27E1N1900AE için) ve daha sürükleyici multimedya için bir çift dahili stereo hoparlör.

Üstelik azaltılmış güç tüketimi ve düşük enerji sertifikasyonları gibi enerji tasarrufu sağlayan özelliklerin yanı sıra, aralarında %100 geri dönüştürülebilir ambalajın da bulunduğu çevre dostu malzemeler ve RoHS (Tehlikeli Maddelerin Kısıtlandırılması Direktifi) uygunluğu sayesinde çevrenin de lehine.

Ayrıca üretkenlik sağlarken asla ve asla fiziksel konfordan ödün verilmemesi gerektiğinden, hem 27E1N1800AE hem de 27E1N1900AE ergonomik, yüksekliği ayarlanabilen, -5°/20° eğilebilir bir ayak ile sunuluyor, böylece kullanıcılar kendilerine en uygun yüksekliği ve açıyı seçebiliyorlar.


Fiyat ve piyasaya çıkış

Philips 27E1N1800AE, 27E1N1900AE ve 32E1N1800LA her sektörden profesyonellerin gereksinimlerini yerine getirmek için tasarlandı. Özellikle müthiş görselleri, rahatlığı artıran özellikleri ve ergonomik, çevre dostu tasarımları, bu modellerin günümüz home ofisleri için ideal olmalarını sağlıyor.

Philips 32E1N1800L halihazırda KDV dahil 334 USD üretici tarafından tavsiye edilen fiyatıyla piyasada bulunabilir.

Philips 27E1N1800AE Temmuz 2024 sonundan itibaren KDV dahil 299 USD üretici tarafından tavsiye edilen fiyatıyla piyasada bulunacak.

Philips 27E1N1900AE Ağustos 2024 sonundan itibaren KDV dahil 359 USD üretici tarafından tavsiye edilen fiyatıyla piyasada bulunacak.

 

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler

 

Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz:
https://drive.google.com/drive/folders/115quroVfh2k98WpRdrsDuFWJLx1lxtd1



Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta:
Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder