13 Haziran 2024 Perşembe

Basın Bildirisi - AOC, 27 inçlik U27B3A ve U27B3AF modellerini sunar: Gelişmiş verimlilik ve eğlence için IPS paneline sahip, bütçe dostu 4K monitörler


Alt edilemez bir fiyata, eşsiz netlik
AAOC, 27 inçlik U27B3A ve U27B3AF modellerini sunar:
Gelişmiş verimlilik ve eğlence için IPS paneline sahip, bütçe dostu 4K monitörler

Amsterdam, 13 Haziran 2024 – Ekran uzmanı AOC, ev ve ofis kulllanıcıları için tasarlanan iki yeni ultra-high definition (UHD) monitör ile karşınızda olmaktan heyecan duyar: 27 inçlik (68.6 cm) AOC U27B3A ve U27B3AF. Bu monitörler, sundukları sıradışı netlik ve canlı renkler ile, bu modellerin hesap tablosu çalışmasından, web taramasına, basit fotoğraf düzenlemeden her tür medya tüketimine dek geniş yelpazede yer alan günlük görevler için kusursuz olmalarını sağlar. İnç başına düşen 163 piksel (PPI) etkileyici piksel yoğunluğuna sahip U27B3A ve U27B3AF, inanılmaz keskin ve ayrıntılı görseller sunarak kullanıcı deneyimini yeni boyutlara taşıyor. 

   
Görüşünüzü yükseltin : Daha iyi üretkenlik ve titizlikle sunulan ayrıntılar için AOC'nin U27B3A ve U27B3AF 4K monitörleri

U27B3A ve U27B3AF modellerinin kilit özellikleri
• 163 PPI ile eşsiz benzersiz bir netlik ve 10-bit renk derinliği sayesinde canlı, doğru renkler sunan UHD çözünürlüklü (3840x2160) ve 60 Hz yenileme hızına sahip, 27 inçlik IPS paneli.

• Daha dinamik ve capcanlı bir görüntüleme deneyimi için HDR10 uyumlu.

• Adaptive-Sync teknolojisi akıcı, yırtılmasız görselleri garanti eder. 

• Keskin, bulanıklık içermeyen görüntüler için 4 ms GtG'ye çıkabilen hızlı tepki süreleri.

• Ek bir donanım olmadan, pürüzsüz bir ses deneyimi için dahili 2x 2W hoparlörler.

• Daha fazla görüntüleme rahatlığı için LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisi.

Eşsiz netlik ve ayrıntı
27 inçlik ekranda 3840x2160 çözünürlüğe sahip U27B3A ve U27B3AF, 163 PPI gibi inanılmaz bir piksel yoğunluğu sunarak her görüntünün ve metnin bıçak gibi keskin ve yüksek oranda ayrıntılı olmasını sağlıyor. Bu düzeyde bir netlik, özellikle fotoğraf düzenleme, grafik tasarım ve hatta belgelerdeki ya da hesap tablolarındaki küçük yazılı metinlerin okunması gibi doğruluk gerektiren görevler için yararlı. Genel 27 inçlik ölçüsü, çeşitli kurulumlara dahil edilebilmesini sağlar. IPS panel teknolojisi ise sağladığı geniş görüntüleme ve doğru renk reprodüksiyonu sayesinde, bu monitörlerin işbirliği yapılarak çalışmaya ve başkalarıyla içerik paylaşımına uygun olmasını sağlar.

U27B3AF ile iyileştirilmiş konfor ve çok yönlülük
Ergonomiye öncelik veren kullanıcılar için, U27B3AF, 110 mm hareket edebilen, yüksekliği ayarlanabilen bir ayağa sahip, böylece daha kişiselleştirilebilir ve rahat bir görüntüleme deneyimi sağlanıyor. Her iki model de uzayan kullanım süreleri boyunca gözlerin yorulmasını ve yorgunluğu azaltmak için LowBlue modu ve Flicker-Free teknolojisine sahip, böylece kullanıcılar rahatça saatler boyunca çalışabilir ya da eğlencenin keyfini çıkarabilirler.

U27B3A ile bütçe dostu kalite
AOC, herkesin ileri ergonomik özelliklere gereksinim duymadığını ya da alternatif montaj çözümlerini halihazırda kullanmadığını biliyor, işte bu nedenle U27B3A, monitörün sağlam ve güvenli olmasını sağlarken bir yandan da cazip bir fiyat noktası yakalayan basit bir ayak ile sunuluyor. Bu, U27B3A modelini, yüksek kalitede bir UHD ekranın faydalarını yine de isteyen, ama bütçesini de düşünen ev ve ofis kullanıcıları için kusursuz bir tercih haline getiriyor. U27B3A aynı zamanda tıpkı U27B3AF gibi VESA montaj seçeneği de (100x100 mm)  sunuyor, böylece kullanıcılar daha fazla rahatlık için ekranı bir monitör koluna da monte edebilirler. 

B3 Serisi Genişliyor
U27B3A ve U27B3AF, evler ve küçük/orta ölçekli işletmeler için AOC'nin büyümekte olan B3 Serisi'ne dahil oluyor. Bu seride zaten 24 inçlik ve 27 inçlik bir dizi QHD ve Full HD çözünürlüklü modeller bulunmakta. Yakın zamanda piyasaya çıkartılan, USB-C bağlantısına ve 100 Hz yenileme hızına sahip 27 inçlik QHD monitörü AOC Q27B3CF2, daha yüksek çözünürlüğe ve gelişmiş özelliklere ihtiyaç duyan kullanıcıların gereksinimlerine yanıt veriyor. U27B3A ve U27B3AF'nin eklenmesi ile, AOC ev ve ofis kullanıcılarının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için sunduklarını genişletmeye devam ediyor.

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
AOC U27B3A ve U27B3AF monitörleri sıradışı netliğe, canlı renklere ve hem üretkenliği hem de eğlenceyi güçlendiren bir dizi özelliğe sahip.

Temel ayağa sahip AOC U27B3A Haziran 2024'ten itibaren, cazip mi cazip, KDV dahil 279 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.
Yüksekliği ayarlanabilen ayağa sahip AOC U27B3AF ise Haziran 2024'ten itibaren, KDV dahil 299 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1YVGjUBcbN5Uy7Q7EBAOMcytRxO6HBcDP?usp=sharing

Bu e-postadan AOC web sitesine giden bağlantılara tıkladığınızda, IP adresiniz, ziyaretinizin tarihi, saati ve süresi gibi verileriniz, kendi gizlilik uygulamalarına tabi olarak AOC tarafından işlenebilir.
AOC'nin gizlilik bildirimi hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir:
https://aoc.com/tr/privacy-statement-of-aoc.
AOC'nin çerez beyanı hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir:
https://aoc.com/tr/cookie-statement.

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo
E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor. 

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder