29 Mayıs 2024 Çarşamba

Basın Bildirisi - Süper hızlı 280 Hz yenileme hızı ve hassas performans - AOC GAMING 27G2ZN3/BK ile zaferi yakalayın


Sizi oyunun önünde tutan oyun monitörü
Süper hızlı 280 Hz yenileme hızı ve hassas performans - AOC GAMING 27G2ZN3/BK ile zaferi yakalayın


Amsterdam, 29 Mayıs 2024 – Dünyanın önde gelen oyun monitörü1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, espor düzeyinde performansı eşi benzeri görülmemiş bütçeye uygunluk ile birleştiren öncü AOC GAMING 27G2ZN3/BK monitörünü sunmaktan gurur duyar. Bütçeyi zorlamadan da en iyisini isteyen rekabetçi oyuncular için tasarlanmış, 27 inçlik (68.6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK modelinde, inanılmaz 280 Hz yenileme hızı, çok düşük girdi gecikmesi, hızlı tepki süreleri (1 ms GtG'ye ve 0.5 ms MPRT'ye kadar çıkan), VRR senkronizasyonu için Adaptive-Sync ve yüksek kontrastlı bir Hızlı VA paneli bulunuyor ve model böylece erişilebilir, rekabetçi oyun kusursuzluğu için yeni bir standart belirliyor.



AOC GAMING 27G2ZN3/BK'nin 280 Hz yenileme hızı ve düşük girdi gecikmesi ile gaming potansiyelinizi açığa çıkarın

Birçok en iyi bir arada
AOC GAMING 27G2ZN3/BK pek çok teknolojinin avantajını bir araya getiriyor. Canlı, kontrast açısından zengin hızlı VA paneli sayesinde, renk reprodüksiyonu capcanlı, böylece oyuncular derin siyah düzeyleri ve geniş gam kapsamı ile (% 123.3 sRGB alanı ve % 92.2 DCI-P3 kapsamı) hikâye odaklı aksiyon oyunlarının keyfini çıkarabiliyor. Hız dolu, rekabetçi oyunlar için, 280 Hz yenileme hızı ve düşük girdi gecikmesi oyun dünyasının kullanıcıyla yakından bağlantılı olduğu anlamına geliyor. Bu monitör, MBR (Motion Blur Reduction - Hareket Bulanıklığını Azaltma) ayarını kullanarak 0.5 ms MPRT (Moving Picture Response Time - Hareketli Görüntü Tepki Süresi) elde ederek arka aydınlatmanın yanıp sönmesi ile hareket netliğini anlamlı ölçüde iyileştirir. Böylece oyuncular rakiplerini daha doğru bir şekilde takip edebilir ve hız dolu sahnelerde onların hareketlerine tepki verebilirler. Genel olarak, 27G2ZN3/BK çoğu oyuncu için kesinlikle üstün, 'meta loadout' gibi bir 'en ideal donanım' olacak: Karşısına çıkacak her oyunda çok iyi bir iş çıkartacak, en yüksek yenileme hızına sahip, ve aynı zamanda en bütçe dostu oyun monitörlerinden biri.

Her milisaniye önemli
AOC GAMING 27G2ZN3/BK'nin 280 Hz yenileme hızı sürükleyici bir akıcılık ve yanıt verebilirlik sunuyor. Yıldırım hızındaki bu yenileme hızı, anlık tepkilerin zafer ya da mağlubiyet arasındaki farkı belirlediği birinci şahıs nişancı oyunlarda, yarışlar ve dövüş müsabakaları gibi hız dolu oyunlarda olmazsa olmaz. Yenileme hızı ne kadar yüksek olursa, girdi gecikmesi de o kadar düşer. Monitörün düşük girdi gecikmesi verilen her komutun anında yerine getirilmesini sağlayarak oyuncunun aksiyonları ile ekranda alınan sonuç arasında pürüzsüz bir bağlantı sağlıyor.

Sürükleyici görseller için yüksek kontrast, yanıt verebilir Hızlı VA paneli
AOC GAMING 27G2ZN3/BK, Full HD çözünürlüklü, sürükleyici bir oyun deneyimi için canlı renkler ve derin siyahlar sunan 27 inçlik Hızlı VA panele sahip. Hızlı VA panel teknolojisi sunduğu sıradışı doğal kontrast oranı ile (4000:1), en karanlık gölgelerden en aydınlık detaylara kadar her ayrıntının fark edilir olmasını sağlıyor. 300 nit parlaklık ve HDR10 uyumluluğu ile, bu monitör büyüleyici netlik ve derinlik ile oyunları hayata taşıyor.

Pürüzsüz uyumluluk ve ergonomik tasarım
AGON by AOC oyuncuların çeşitli platformlar kullandığının farkında, işte bu yüzden AOC GAMING 27G2ZN3/BK hem kişisel bilgisayar ile hem de konsol oyunu ile kusursuz şekilde entegre olacak şekilde tasarlandı. Konsolda 1080p çözünürlükte, 120 Hz yenileme hızı desteği ile oyuncular en sevdikleri cihazların hepsinde akıcı ve yanıt verebilir oynanabilirliğin keyfini çıkarabilir. Monitör, 2x HDMI 2.0 portu ve 1x DisplayPort 1.4 sunduğundan bol bol bağlantı seçeneği sağlıyor.

Uzun süren oyun seanslarında rahatlığı sağlamak için ise, 27G2ZN3/BK modeli eğme, sağa sola dönme ve pivot işlevselliğine sahip, 130 mm yüksekliği ayarlanabilir ayak ile sunuluyor. Oyuncular, tercih ettikleri görüntüleme açısına göre monitörü kolayca ayarlayabilirler ve kapsamlı oyun konforu için boyundaki ve gözlerdeki yorulmayı azaltabilirler. Flicker-Free teknolojisi ve LowBlue modu gece oyun oynarken kullanılabilirliği daha da iyileştirir. Monitörün OSD'sindeki özel oyun özellikleri sayesinde, kullanıcılar renkleri ve doygunluğu, vurguları ve gölgeleri (Shadow Control - Gölge Kontrolü), artı gösterge katmanını (Dial Point) ya da saniyeye düşen kare sayacını (Frame Counter - Kare Sayacı) ince ayar yapabilirler. OSD'ye, aynı zamanda, hafif ve becerikli AOC G-Menu yazılımı kullanılarak da erişilebilir.

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış
AOC GAMING 27G2ZN3/BK, 3 yıl garanti ile sunuluyor ve halihazırda, bütçe dostu, KDV dahil 279 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.


Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1dQ9sXAxZ3MprG8UJV0sim9TwDO08ofYz?usp=sharing

Bu e-postadan AOC web sitesine giden bağlantılara tıkladığınızda, IP adresiniz, ziyaretinizin tarihi, saati ve süresi gibi verileriniz, kendi gizlilik uygulamalarına tabi olarak AOC tarafından işlenebilir.
AOC'nin gizlilik bildirimi hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir: https://aoc.com/tr/privacy-statement-of-aoc
.
AOC'nin çerez beyanı hakkında daha fazla bilgi burada bulunabilir:
https://aoc.com/tr/cookie-statement.

IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi – Oyun Monitörü 2023 Dördüncü Çeyrek

Daha fazla bilgi için:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Tel: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo
E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com


AOC Hakkında
1967'de kurulan AOC, küresel anlamda lider bir monitör ve IT aksesuarları markası ve dünyanın en büyük LCD üreticisi TPV Technology Limited'ın iştirakidir.AOC'nin kapsamlı ürün portföyü, hem profesyonel hem kişisel uygulamalar için yenilikçi, ergonomik, çevre dostu ve şık çözümler sunuyor.

AOC'nin alt markası olan AGON by AOC, dünyada yüksek performanslı oyun monitörleri alanında en güçlü portföylerden birini ve üç kategoride gruplanmış oyun aksesuarlarının tam bir ekosistemini sunuyor: Çekirdek oyuncular için AOC GAMING, rekabetçi oyuncular için AGON ve espor tutkunları ve profesyonel espor oyuncuları için AGON PRO. AGON by AOC dünyanın önde gelen oyun monitörü markalarından ve dünya çapında oyuncuların ilk tercihlerinden biri oldu.

Daha fazla bilgi edinmek için AGON by AOC resmi websitesini ziyaret edebilir ya da AGON by AOC'yi Facebook, X ya da Instagram'da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder