26 Mart 2024 Salı

Basın Bildirisi – Philips Monitörleri E1 Ürün Grubu, hibrit ve uzaktan çalışma için üç yeni çok amaçlı model ile karşınızda


Philips Monitörleri E1 Ürün Grubu, hibrit ve uzaktan çalışma için üç yeni çok amaçlı model ile karşınızda

 

Amsterdam, 26 Mart 2024 – Bu ay, Philips Monitörlerinin E1 serisine üç yeni model katılıyor. Profesyonellerin ve uzaktan çalışanların gereksinim duyduğu bütün temel özellikler ile donatılmış bu yeni modeller, üretkenliklerini artırırken kullanıcıların bağlantı halinde kalmalarına yardımcı olacak, üstelik hepsi rekabetçi bir fiyata sunuluyor.



Philips 27E1N1600AE, USB-C bağlantısı ile üretkenliği artırmaya yardımcı olur.

 

Görüntü kalitesi ve konfor

Philips 24E1N1100A ve 27E1N1100A modellerinin ikisi de, sırasıyla 23.8 inçlik (60.5 cm) ve 27 inçlik (68.6 cm) FHD IPS panelleri, çerçevesiz bir tasarım, çoklu monitör kurulumları için dar çerçeveler ve temiz ve derli toplu bir çalışma ortamı için kablo yönetim sistemi ile donatıldı.

 

Genel görüntü kalitesi ise büyüleyici: IPS paneli canlı renkler sunuyor, 1 ms MPRT ve Adaptive-Sync'e sahip, 100 Hz yenileme hızı ve SmartImage Oyun Modları ile beraber ise monitörün hafif gaming seanslarında da, her anı iyileştiren keskin ve doğru görseller ile yanıt verebilir bir deneyim sunuyor. Bunlara ek olarak, her iki model de tam bir multimedya deneyimini tamamlamak için bir çift dahili, yüksek kaliteli, 2 W stereo hoparlör ile sunuluyor. Bu modeller ayrıca, gözleri yormayan görüntülüme için LowBlue Modu ve Flicker-Free ve kağıttan okur gibi bir okuma deneyimi için EasyRead gibi özellikler ile kullanıcı esenliğini de destekleyip geliştiriyor.

 

USB-C bağlantısı ile fazladan üretkenlik
Philips 27E1N1600AE
daha fazla kolaylık için zamansız bir çözüm sunarken, bir yandan da home ofis bağlantısını iyileştirmek için özel olarak tasarlandı. 27 inçlik bu IPS panel, alabildiğine net, capcanlı görüntüler için QHD çözünürlüğe ve HDR'ye sahip. Ayrıca 65 W Güç Teminli USB-C 3.2 bağlantısı da var: tek, tersine çevrilebilir bir USB-C kablosu konektiviteyi kolaylaştırarak görüntü ve veriyi süper hızda iletiyor ve aynı anda da uyumlu cihazları şarj ediyor. Bu özellik çalışma ortamının da temiz ve düzenli olmasına yardımcı olarak kullanıcıların bağlı cihazlarını şarj etmesini ve tek bir kablo ile pürüzsüz bir şekilde çalışmalarını sağlıyor.

 

Uzun çalışma saatleri boyunca daha fazla konfor için ise, bu model yüksekliği 100 mm ayarlanabilir bir ayak ile sunuluyor. Bu tür bir ayak, her kullanıcının optimal görüntüleme konforu, verimlilik ve üretkenlik için monitörünü kendine göre kişiselleştirmesine izin veren ayarlanabilir yükseklik ve eğme özellikleri ile, gerçekten kullanıcı dostu olması amacıyla tasarlandı.

 

Fiyat ve piyasaya çıkış
Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A ve 27E1N1600AE hızlı bağlantı, iyileştirilmiş üretkenlik, konfor ve kullanım kolaylığı ile her home ofisin en yaygın gereksinimlerini karşılamak ve bir yandan da keyifli ve sürükleyici bir boş zaman sağlamak için özel olarak tasarlanmış, çok amaçlı monitörler. Philips 24E1N1100A ve 27E1N1100A, Mart ortasından itibaren sırasıyla KDV dahil 129 USD ve 159 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden satışa sunulacak. Philips 27E1N1600AE ise KDV dahil 289 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.

 

Philips Monitörleri modelleri hakkında daha fazla bilgi için:
https://www.philips.com.tr/c-m-so/monitoerler

 

Yüksek çözünürlüklü görselleri burada bulabilirsiniz: https://drive.google.com/drive/folders/1dhLpSnL9sscrXDBuNAA_5ucwYmin7rST?usp=sharing



Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Skalitzer Str. 68
10997 Berlin
Başak Evran
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta:
AOC-MMD-TR@united.de

ya da

Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Xeni Bairaktari
Tel: +31 205046945
E-Posta: Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com 

MMD Hakkında
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), genel merkezi Amsterdam'da bulunan, Hollanda'da kayıtlı, dünyanın önde gelen monitör ve LCD TV üreticilerinden biri olan TPV Technology Limited'in ('TPV') tamamına sahip olduğu bir şirkettir.
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), dünya çapında Philips markalı LCD ekranları Koninklijke Philips NV ticari marka lisansı altında pazarlar ve satar. Philips'in marka güvencesini ve TPV'nin ekranlardaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, yenilikçi ürünleri pazara sunmak için hızlı ve kararlı bir yaklaşım kullanmaktadır.
https://mmdmonitors.com/

0 yorum:

Yorum Gönder